Blogroll

vineri, 1 martie 2013

MIREASA DEZGOLITA de Niki Gemmell

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)MIREASA DEZGOLITA
Autor: Niki Gemmell
Traducere din engleza de Laurentiu Dulman
Nr. de pagini: 384
Pret: 39.00 lei

Editura Trei

Un roman senzual... ca un striptease voluptuos

O femeie dispare, lasand in urma jurnalul incendiar al propriei emancipari sexuale. Pentru toti cei care o cunosteau, era sotia perfecta: fericita, devotata, multumita. Insa jurnalul dezvaluie o latura secreta a ei si analizeaza cu subtilitate capcanele vietii in doi. Folosind ca punct de plecare o serie de "lectii" dintr-un vechi manual pentru sotii din perioada elisabetana, protagonista noastra indrazneste sa exprime ceea ce-si doresc femeile cu adevarat, dar nu-si marturisesc. La randul ei, inspirata de acel manual, "sotia perfecta" prinde gustul puterii de a sti ce vrea si, totodata, de a sti cum sa obtina ceea ce vrea.

Atrasa insa in aventuri erotice altadata de neimaginat, ea se trezeste in fata unei dileme: cat poate continua aceasta duplicitate periculoasa?

Besteller in Marea Britanie, romanul lui Nikki Gemmell, constituit dintr-o serie de notatii de jurnal, descrie parcursul sinuos al casniciei si al dorintei sexuale, alcatuind o cronica intima a descoperirii de sine.

"Senzual... ca un striptease voluptuos, Mireasa dezgolita ne prinde in mrejele sale." - San Francisco Chronicle

"Explorand sexualitatea feminina, Nikki Gemmell face un portret subtil al mariajului modern." - Independent
"O realizare de exceptie: suspans, psihodrama, furie, tandrete si spaima - totul proiectat pe fundalul unui peisaj vast, coplesitor." - London Times Literary Supplement

Nikki Gemmell s-a nascut la Wollongong, Australia. A absolvit un master in scriere creativa la University of Technology din Sydney. A lucrat ca jurnalist pentru ABC Radio in Sydney si ca producator pentru BBC World Service.
Inainte de Mireasa dezgolita, a publicat trei romane: Shiver, Cleave şi Love song.
Desi a vrut sa-si pastreze anonimatul, Nikki Gemmell a fost indentificata ca fiind autoarea cartii Mireasa dezgolita inainte de publicarea acesteia. Cartea a devenit o senzatie la nivel international, iar in 2012 a ajuns pe locul opt in lista de bestselleruri alcatuita de Sunday Times.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu