Blogroll

miercuri, 6 martie 2013

Tu cu ce te alegi când eşti un sucub? VOL 6 DIN GEORGINA KINCAID


UN HAPPY-END PENTRU CEL MAI SIMPATIC SUCUB

DEZVĂLUIRI DE SUCUB, volumul 6 din seria GEORGINA KINCAID Richelle Mead
Dezvăluiri de sucub, ultimul volum al seriei, este mai mult decât un simplu romance paranormal despre escapadele unui sucub simpatic ─ este o carte despre dragoste, prietenie, intrigi, decepţii şi acceptare. Şi, deşi previzibil, sfârşitul aduce cu el răspunsul la multe întrebări şi dă sentimentul unei încheieri satisfăcătoare a poveştii Georginei.
De data aceasta, acţiunea are loc de Crăciun, şi Georgina lucrează part-time la un mall ca unul dintre elfii lui Moş Crăciun. Ea şi Seth sunt deja un cuplu, când, brusc, Georgina primeşte un ordin de transfer de la Seattle la Las Vegas. Slujba este una de vis, dar momentul nu este deloc potrivit pentru Seth, care nu îşi poate părăsi familia din cauza bolii cumnatei sale. În acelaşi timp, prietenilor Georginei li se par foarte ciudate condiţiile transferului şi decid să se implice ca să descopere ce se întâmplă de fapt. Iar Georgina află că s-ar putea să existe o problemă cu contractul ei…
Toţi prietenii Georginei sunt din nou prezenţi, fie că se întâlnesc la o seară de fondue, fie că participă la o competiţie de bowling organizată de Jerome împotriva rivalei sale. E un grup de prieteni veseli, toţi lucrători ai raiului sau iadului, mereu alături de Georgina atunci când ea are nevoie de ajutor, nişte personaje pitoreşti şi inedite ─ căci unde mai poţi găsi un demon ca Jerome, care a decis să umble prin lume cu înfăţişarea lui John Cusack, sau un înger beţiv precum Carter, care e întotdeauna îmbrăcat asemenea unui boschetar?
Intriga şi personajele unice, combinaţia de romance, aventură, mister şi umor fac din această serie o lectură fascinantă şi emoţionantă, o poveste mult prea bună pentru a fi ratată.
Cartea are 352 de pagini, formatul 13 x 20 cm, ediţia este cartonată, iar preţul de listă 44,90 RON. La precomandă, veţi beneficia de 25% reducere şi transport gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu