Blogroll

luni, 22 decembrie 2014

Day 1 of 3 Days of Christmas Giveaways




Câte un concurs nou în fiecare zi până la Crăciun! Începem ziua 1 cu un set din partea editurii Leda și Corint  care conține: Testul fierului de Cassandra Clare și Holly Black, Experiment de Veronica Roth și Orașul          Sufletelor Pierdute de Cassandra Clare!                                                                                           Tot ce trebuie să faceți este să îi scrieți (în comentarii) o scrisoare Moșului, să dați follow blogului și like paginii de facebook!
Concursul se sfârșește astăzi, la ora 23:59!


12 comentarii:

  1. Draga mosule,

    Gfc-ul meu e Dark Angel, iar like la pagina am dat de mult. xD Daca esti amabil eu vreau sa primesc de craciun urmatoarele: carti, carti, carti, carti, dar si carti! :D Si inca o carte doua in plus pe langa cadoul initial nu strica niciodata. Nici dulciurile nu le refuz niciodata, daca vrei sa le adaugi pe lista. Am fost foarte cuminte anul asta, cu mici exceptii. Dar alea nu se pun.
    Deci ne-am inteles, mosule? CARTI. Le poti lasa oriunde pentru ca la mine biblioteca da pe dinafara. Abia astept dimineata de craciun sa vad ce mi-ai adus. Sunt sigura ca e o mare surpriza! :-" Ce carti imi aduci, te las pe tine sa alegi. Sunt sigura ca stii tu ce imi place. xD Te astept.

    Cu drag,
    Diana Alina Diaconescu

    PS: Sper sa vii repede, pentru ca se racesc prajiturelele si lapticul de pe masuta de langa brad. Stiu ca le vrei. :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Mosule,
    In primul rand multumesc pentru ca existi. Chiar daca sunt mare, stiu sigur ca esti acolo la Polul Nord si ai o lista lunga lunga cu toti copiii cuminti sau mai putin cuminti (nu exista copii rai, exista copii neintelesi). In al doilea rand vreau sa iti spun ce mi-as dori de Craciun. Stiu ca cer in fiecare an acelasi lucru, dar nu e vina mea. E vina mamei ca mi-a insuflat placerea de a citi inca de cand eram mica. Imi doresc multe carti Mosule si imi doresc o biblioteca. Cea pe care o am acum e plina si toate cartile mele noi stau pe un scaunel si formeaza Turnul Eiffel al Cartilor. Si cel mai important, imi doresc timp pentru a putea citi toate cartile primite! Stiu ca ultima dorinta e cam greu de indeplinit dar am incredere in tine! Iti multumesc pentru ca ma asculti in fiecare an!

    Cu drag,
    Alina Sampetru

    Urmaresc blogul de mult timp cu adresa alina_stoian88@yahoo.com si pagina de FB la fel cu numele Alina Stoian Sampetru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Mosule.
    Vreau sa iti spun ca in acest an am fost cuminte. Dar am si un motiv bun : am fost prea ocupata cu cititul. Dupa cum stii,eu ador sa citesc. Eu as vrea sa devin cititoare si autorii m-ar plati sa le citesc cartile :D . Deci e evident ca vreau sa imi aduci carti . Preferabil ceva de la editura Leda sau Corint... Poate ceva de Veronica Roth sau Cassandra Clare. Pe langa carti as dori si biblioteca,pentru ca nu mai am loc nicaieri ca imi pun cartile . As mai vrea si un telefon, dar sa fie performant . Nu vreau IPhone sau ceva de genul... Vreau un telefon pe care sa se poata descarca Wattpad, pentru ca vreau sa citesc de acolo.
    Asa ca iti multumesc anticipat pentru cadou ( sau poate ca nu il voi primi ) ,dar te rog macar sa vii la anul,caci vi fi cuminte . Promit !
    Cu drag,
    Lacrimioara Suarasan.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Mosule,


    Stiu ca nu am fost foarte cuminte anul acesta si nu merit sa primesc un cadou, dar totusi vreau sa-ti multumesc pentru acest an minunat, pentru faptul ca familia mea e sanatoasa si sper din suflet ca asa va si la anul. Daca totusi te razgandesti si vrei sa-mi aduci ceva... as vrea cateva carti, Multumesc si sa stii ca o sa-ti pregatesc laptele si prajiturile.
    Cu drag Mirela

    gfc mirels
    fb mimi halftenshil

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Mosule,


    Anul asta chiar am fost un copil cuminte ce si-a cumparat multe cartii,foarte multe cartii,dar au mai ramas multe pe lista mea care nu le-am cumparat.Mosule am reusit sa intru la facultate(yupii).Mosule vreau ca acest Craciun sa fie unul linistit si ca familia mea sa fie bine .Vreau ca aceste sarbatori de iarna sa fie frumoase.
    Mosule stiu ca am multe cartii de citit acasa dar poti sa imi mai aduci o carte sau 3?Stiu,stiu,am promis ceva si ma tin de cuvant.In noaptea in care vii sa te uiti sub brad,n-am uitat de tine Mosule!
    P.S. Spune-le celor care fac biblioteci sa trimita vreo 4,am mare nevoie!
    Cu drag Andreea

    GFC: Audrey S.
    FB: Audrey Parker
    email: d.andreeea@yahoo.com
    Sarbatori fericite tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Mosule, anul acesta nu am fost foarte cuminte dar pot spune ca mi-am redresat greselile facand mai multe fapte bune in ultimele luni ale anului! Deja am primit 3 carti cadou, dar culmea, niciuna fiind urmatoarea din seriile de carti pe care le citesc acum. Ti-as fi recunoscatoare daca m-ai ajuta sa-mi intregesc biblioteca si mi-ai oferi cadou setul, eu in momentul de fata citind si Insurgent si Orasul Ingerilor Cazuti, de Testul Fierului nu am mai auzit dar sunt sigura ca e buna, fiind scriisa de Cassandra. :) As imprumuta cartile si altora care doresc sa le citeasca, cu tot dragul. In rest vreau doar fericire, sanatate si pace sufleteasca, alte lucruri materiale m-ar depasi, sincer. Desigur ca te astept cu prajituri si cu promisiunea ca de la anul sa devin o persoana mult mai buna. :) Sper sa ai si tu sarbatori linistite alaturi de cei dragi tie.
    Numai bine! :)

    Cu drag, Varga Nane ^_^

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Mosule,
    Nu imi doresc sa imi aduci multe Craciunul asta. Imi doresc sa imi aduci multe carti. Carti, carti si iar carti. Pentru toate zilele in care eram ocupata cu facultatea si tanjeam dupa o lectura buna, captivanta. Imi doresc sa imi aduci si o biblioteca unde sa imi pun cartile pe care o sa le primesc.
    Imi mai doresc de la tine sa-mi aduci note bune si succes in sesiune, desi stiu ca mai e destul pana atunci.
    Imi doresc sa treci si pe la mama cu o "punga" plina de sanatate, pentru ca in perioada asta e putin cam bolnava!
    Si imi mai doresc sa vii la sora mea cu note mari in sesiune, pentru ca e anul 3 si are nevoie de bafta!
    Sper sa reusesti sa imi aduci ce ti-am cerut, desi stiu ca daca nu imi vei aduce, ai facut tot posibilul sa ajungi la mine.
    Te astept cu prajituri si sper ca atunci cand vii, sa nu mai pleci curand de la mine!
    Cu drag,
    Denisa Manisor

    GFC: Denisa Manisor
    FB: Denisa Manisor
    email:mdenisa_nicoleta@yahoo.com
    Sarbatori fericiteee!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Mos Craciun,
    Nu ti-am mai scris de mult timp , dar te-am asteptat an de an cu prajituri langa brad.Acesta este primul Craciun in care imi dau seama ce conteaza cel mai mult :iubirea, primul Craciun in care nu imi doresc doar bunuri materiale.Bineinteles , imi doresc multe carti , dar as fi vrut ca bunica sa isi petreaca sarbatorile alaturi de mine .Mi-as dori multa sanatate pentru parintii mei si bunica mea , dar si pentru mine.In rest , sunt fericita.Sunt alaturi de persoanele care conteaza cu adevarat pentru mine , parintii , iar la scoala ma descurc din ce in ce mai bine.Sper sa nu uiti sa-mi aduci muuulte carti, caci stii cel mai bine ce imi place...
    Nu uita sa gusti din prajiturelele si cozonacul facute de mama.Sper sa aduci cu tine si cativa fulgi de nea .
    Cu drag ,
    Bertha Zidaru
    GFC:Bertha Zidaru
    Facebook:Bertha Stefania Zidaru

    RăspundețiȘtergere
  9. Hei Mosule,
    Desi am incetat sa cred in tine inca de la varsta de 6 ani, in fiecare an iti scriu doar pentru a ma distra.Tu esti simbolul copilariei si al sperantelor pure si nu vreau sa pierd asta.Asa ca uite-ma aici, ca in fiecare an, cerand bani de carti si de bilete la concerte, spunandu-ti ca am fost cuminte si ca am o sa fiu cuminte si la anul.Nu mai stiu ce sa iti zic asa ca iti las o recomandare muzicala sa o asculti cu Doamna Craciun : The White Buffalo- Oh darling, what have I done.Sper sa ne vedem pe 24 si toate cele bune pana atunci
    Cu respect,
    GFC: Alex Cozma

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Mosule,

    In acest an imi este cel mai greu sa iti trimit lista mea de Craciun pentru ca simt ca deja detin totul, sau cel putin jumatate din lucrurile banale pe care mi le-am dorit pana atunci. Toate mi-au fost daruite de catre familie, parinti sau prieteni deoarece erau lucruri obisnuite pe care oricine le-ar fi putut cumpara fara sa cheltuie prea multi bani pe ele. De aceea le-am cerut lor acele lucruri, pentru ca nu reprezinta cadouri importante si imposibil de avut, si si le poate permite oricine. Dar, in schimb ceea ce imi doresc de la tine este un dar spiritual, care doar tu mi-l poti oferi prin bunatatea ta, Mosule. Te rog da-mi rabdare si intelegere pentru a fi mai buna cu cei din jurul meu care chiar merita. Te rog da-mi forta de munca pentru a putea realiza cat mai multe si pentru a avea un an viitor prosper. Si te rog da-mi si timp pentru a realiza tot ce am in plan.

    Te iubesc,
    Diana

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma numesc Andreea si ca in fiecare an, iti scriu ca sa-ti multumesc pentru cadourile de anul trecut si sa te anunt ca am fost cuminte si in 2014.Sper ca nu m-ai uitat. Cand nu sunt alaturi de familie si prieteni, sunt la scoala, iar hobby-ul meu e cititul, asa ca incerc sa ma ocup de el cand am timp.Ctitul pentru mine este o adevarta relaxare , o iesire din viata cotidiana .Ador sa citesc . Intodeauna cand incep o carte nu o pot lasa din mana pana nu o tremin , iar deseori adorm cu nasul in ea . Traiesc din plin aceea carte .. rad si plang alaturi de personaje , imi imaginez cum ar fii sa fi fost eu in locul lor sau chiar le iau drept model .Cred ca prietenele mele a observat acest lucru deoarece anul acest mi-au oferit cadou 2 cartii pe care mi le doream foarte mult si sunt extrem de nerabdatoare sa le citesc ,insa bineinteles ca imi doresc si altele .
    Cu drag ,
    Andreea Suciu

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Mosule,

    Iti scriu si eu cu intarziere o scrisoare scurta, deoarece a fost ziua mea si nu prea am stat pe internet. Insa trebuie sa iti spun ca imi doresc tare mult Experiment, tare tare mult, si mi-ar placea sa o gasesc sub brad in dimineata de Craciun. Ar fi cadoul perfect. Bine, nu ma supar daca mai primesc si alte carti, stii ca ador sa citesc. Sa stii ca am fost tare cuminte anul asta si am incercat sa fac cat de mult bine am putut celorlalti. Dar presupun ca ai vazut asta deja.
    Te las, ca e tarziu si probabil esti obosit. Sa nu ma uiti, te rog.

    Ema

    Gfc: Ema
    Fb: Ema Georgiana

    RăspundețiȘtergere