Blogroll

luni, 17 iunie 2013

CONCURS JURNALUL UNUI ADOLESCENT TIMID DE STEPHEN CHBOSKY

#1 New York Times Bestseller

Să stai pe margine poate fi un avantaj. Dar vine o vreme când trebuie să intri în ring.

Primul an de liceu e cel mai greu.
Jurnalul unui adolescent timidÎţi faci noi prieteni, te îndrăgosteşti cu adevărat, nu te mai înţelegi deloc cu părinţii.
Să creşti mare e mai complicat decât ţi ai imaginat vreodată.

Jurnalul unui adolescent timid a făcut senzaţie la apariţie, dobândind statutul de carte cult, vânată asiduu de adolescenţi.
The New York Times

Intră în lumea lui!
Aflat în pragul adolescenţei, Charlie se hotărăşte să-şi povestească viaţa unui prieten imaginar, căruia îi trimite o serie de scrisori intime.
Prins între dorinţa de a şi trăi viaţa şi tendinţa de a fugi de ea, Charlie, se trezeşte obligat să exploreze un teritoriu până acum necunoscut. Acela al primelor întâlniri şi al casetelor cu compilaţii, al problemelor de familie şi al prietenilor adevăraţi. Şi caută neîncetat „melodia perfectă" a unei „călătorii perfecte" în care „să se simtă infinit".

O poveste despre trecerea de la copilărie la adolescenţă în tradiţia celebrului De veghe în lanul de secară. Reflecţiile lui Charlie asupra vieţii, dragostei şi prieteniei sunt profunde şi înduioşătoare, iar vocea narativă are o muzicalitate aparte.
USA Today


Dacă vrei să câştigi un exemplar din "Jurnalul unui adolescent timid" de Stephen Chbosky, tot ce trebuie să faci e:
- să dai follow blogului(prin e-mail şi GFC*bara din stânga*), 
- să dai share link-ului concursului şi să laşi un comentariu la postarea asta cu răspunsul la întrebarea "Care e melodia perfectă pentru tine şi DE CE?" + link-ul cu share + numele şi e-mail-ul cu care ai dat follow.
Câştigătorul îl voi alege cu ajutorul random.org
DACĂ ADUCEŢI PERSOANE NOI, AVEŢI INTRĂRI ÎN PLUS.

Concursul începe astăzi, 17 iunie şi se termină în 27 iunie!

17 comentarii:

  1. Melodia perfecta pentru mine este Daughter - Youth. Imi plac foarte mult versurile pentru ca reflecta o parte din intamplarile prin care am trecut anul precedent. Am avut parte de niste incercari din partea vietii peste care mi-a fost destul de greu sa trec. Au lasat rani in inocenta mea si m-au facut sa fiu mai nepasatoare, putin mai rea cu persoanele care sunt ipocrite si false. Aceasta melodie imi aminteste exact acele sentimente.
    Link-ul cu share: https://www.facebook.com/issapurple19/posts/583621554992732
    Numele: Dragu Isabela
    Email : isabella.purple19@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. BOY- Little Numbers
    E o melodie evidenta despre iubire, ce-i mai frumos decat sa simti ca cineva e atras de personalitatea ta, de exact ceea si cine esti tu defapt.
    e-mail: rebiuh@yahoo.com
    nume: Eva Huiber
    link: https://www.facebook.com/eva.huiber/posts/349391265187723

    RăspundețiȘtergere
  3. Melodia perfecta este All or nothing de Athena Cage.E coloana sonora pentru un film extraordinar,pe care il iubesc:Save the last dance 1.E poveste de dragoste extraordinara si nu ma satur s-o vizionez.Melodia asta te motiveaza,te autoimpulsioneaza,te face sa devii ambitios si orientat spre teluri inalte.
    share:https://twitter.com/nastya96218208/status/346721792834023425
    nume:Pauna Oana
    email:anastacie93@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Melodia mea preferata este ticaitul ce bate in piept prietenului meu.ar fi de prisos sa explic si de ce.

    https://twitter.com/RomiinaGianina/status/346728831069073408
    nume romina d
    romiii_94@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Share: https://www.facebook.com/baban.alexandrumarian
    Nume: Alexandru Baban
    Email: alex_baban2006@yahoo.com
    Melodia care ma reprezinta este Voltaj-De maine, ma ajuta sa ridic capul cand sunt in momente grele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Share:https://www.facebook.com/alexandra.sutila/posts/468901163191790
    Nume : Sutila Alexandra
    E-mail : alesutila@yahoo.com / GFC:Alexandra Sutila
    Melodia Dark Paradise a lui Lana Del Rey o consider perfecta. Bazandu-ne pe versurile acesteia ne putem pune intrebarile: Ce inseamna dragostea adevarata? Cat dureaza ea defapt? sau Ce inseamna o eternitate? ... Dragostea adevarata inseamna completare perfecta, respect si daruire totala!
    Dragostea cu fluturasi dureaza doar cativa ani... dar dragostea adevarata dureaza pana la moarte, fiindca se spune ca daca ajungem la batranete la 70-80 de ani, cand legaturile sexuale sunt inexistente sau mai rare, dar legatura dintre soti ramane ca o legatura de prietenie stransa, ca o legatura dintre un frate si o sora atunci inseamna ca partenerii au trait o dragoste adevarata.
    Eternitatea o vad ca pe o linie infinita, cert este ca dragostea de la inceput poate parcurge niste etape pana la sfarsitul vietii din firebinte>calda>calduta dar niciodata nu se poate raci, asta inseamna ca unul din parteneri nu a facut nimic altceva decat sa joace un rol de care s-a plictisit pana la urma. Cand persoana de langa tine greseste si iti inseala increderea, se schimba sau te paraseste, mai cauta, inseamna ca inca nu ti-ai gasit sufletul pereche, dar cineva undeva te asteapta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Share: https://www.facebook.com/allieeeioana/posts/535752483151795
    GFC: Allie
    Mail: allie.ioana@yahoo.com
    Melodia perfecta este Alone Together de la Fall Out Boy pentru ca imi regasesc gandurile in versuri, e o melodie in care multi adolescenti se regasesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Share: https://www.facebook.com/diana.iuliana.3192/posts/136218863249038
    mail: diannab15@yahoo.com
    GFC: Diana DD
    Melodia care imi ridica moralul de fiecare data si reuseste sa ma faca fericita este Gone to soon de Daughtry. Desi are un ton trist, vorbind in pricinpal de o pierdere, te face sa fii optimist si sa vrei sa iti traiesti viata. Viata omului este efemera si atunci cand moare cineva de gandesti " ce ar fi fost daca...", insa aceasta este o simpla intrebare care nu poate schimba nimic. Ceea ce vreau sa spun este ca versurile au o incarcatura emotionala enorma si reusesc prin expresivitatea lor sa iti ofere o noua perspectiva. Acest cantec pur si simplu ma caracterizeaza si ma face sa cred ca este melodia perfecta pentru sufletul meu.

    RăspundețiȘtergere
  9. GFC Larisa
    mail: larisa.motora@yahoo.com
    Share: http://www.facebook.com/lary.larisa.562/posts/296271047176196
    Melodia perfecta pentru mine este Paradise a celor de la Coldplay pentru ca este o melodie despre maturizare, dar in acelasi timp despre a ramane un visator.
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  10. GFC: Alexandra Gheorghiev
    MAIL: ioana_animalx_hiena@yahoo.com
    SHARE FB: https://www.facebook.com/gheorghiev.alexandra/posts/502574799814245
    Melodia care este perfecta pentru mine se numeste Adrian Sina-Pierdevara pentru ca are niste versuri foarte foarte interesante in care ma regasesc in ele.

    RăspundețiȘtergere
  11. GFC: Stan Dana
    E-mail: danyelee_your.angel@yahoo.com
    Share Twitter: https://twitter.com/DarkSun189/status/348686862992437248
    Probabil, melodia perfecta pentru mine este Hero a celor de la Skillet. Am ales melodia aceasta deoarece toți avem nevoie de un erou sa ne salveze din neajunsurile și problemele vieții, și totuși cred ca mi-am găsit acel erou în cărți, fiecare carte pe care o citesc este eroul meu....

    RăspundețiȘtergere
  12. GFC:deea
    email:just_fluffy94deea@yahoo.com
    share:https://twitter.com/andreeadeea48/status/348756281030479872
    As minti daca as zice ca am numai o piesa favorita:D sunt atat de multe piese pe car ele ascult si le ador:D nu cred ca as avea rabdare sa le scriu pe toate:d,dar la momentul acesta piesa cea cea mai favorita este It's A Man's Man's Man's World - James Brown:D De ce?imi plac e norm de mult versurile:D insa chiar daca e o melodie pentru barbati,parca in acelasi timp e o melodie dedicata femeilor:D

    RăspundețiȘtergere
  13. GFC: Alexa Ale
    ale_dul_ucker@yahoo.com
    https://twitter.com/alexandra145/status/348784430640410624
    Zilele acestea, melodia perfecta pentru mine este Read all about it a cantaretei Emeli Sande. De ce e perfecta? Nu stiu, probabil ca imi descrie perfect starea din aceste zile si ador versurile..sunt atat de adevarate.

    RăspundețiȘtergere
  14. GFC: Laurentzyu
    E-MAIL: laurentzyu.books@gmail.com
    SHARE: https://twitter.com/LaurentzyusBook/status/349182962845220865
    RASPUNS: Nu pot avea o piesa preferata, niciodata nu am avut. Mereu exista atatea melodii de ascultat, savurat si fredonat... Dar o sa spun deocamdata "Born to die", a Lanei del Rey. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. GFC-Elena G
    e-mail RGavi222@yahoo.com
    https://www.facebook.com/gaviota.gavi.77/posts/531280330268888
    UNa din melodiile care imi plac foarte mult este
    No matter what - Boyzone
    Imi amintesc ca in generala ascultam non stop melodia asta. Era pe val si versurile erau perfecte pentru idealul nostru de iubire :)). Iar baietii... mama-mama! Fiecare cu preferatul ei pe care il apara pana-n panzele albe!
    Am reascultat-o intamplator si mi-a trezit amintiri placute.

    RăspundețiȘtergere
  16. GFC: amy.kipps
    E-mail:toderoiuandreea@yahoo.com
    Melodia mea preferata este de la Miley Cyrus,"We can't stop".Mesajul ei mi se pare genial,pentru ca melodia te indeamna sa faci ce vrei tu fara sa-ti pese de ceilalti.E perfecta.
    Share FB: https://www.facebook.com/ashley.brooms.5/posts/297819987028043
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  17. Gfc:Andreea Ilie
    E-mail:deea_princes95@yahoo.com
    Share:https://www.facebook.com/ilie.andreea.583/posts/568809273162434
    Am multe melodii preferate,dar cel mai mult imi place Nickelback-If Today Was Your Last Day,deoarece imi aminteste de cele mai bune prietene ale mele.Chiar daca sunt putine,ele sunt ca niste surori pentru mine si nu le-as da pentru nimic in lume. :D

    RăspundețiȘtergere