Blogroll

marți, 18 iunie 2013

Cine vine şi cine pleacă în The Avengers 2

Programata pentru 1 mai 2015, continuarea productiei cu super eroii Marvel nu-l va mai avea printre personaje pe maleficul Loki, interpretat de Tom Hiddleston.

In timpul unui interviu acordat pentru Empire, Whedon a dezvaluit ca Loki  nu va mai face parte din povestea cu super eroi, explicand ca va reface cateva dintre momentele memorabile din primul film.


"Toata lumea va dori sa vada un moment asemanator cu cel in care Hulk l-a daramat pe Loki si sa auda o anumita injuratura (facand referire la secventa in care Loki a numit-o pe Vaduva Neagra o mewling quim). Totusi, sa imiti un lucru pe care l-ai facut reprezinta cea mai sigura cale pentru esec. Apoi, Loki nu va mai fi acolo sa spuna asta. Vreau sa folosesc din nou expresia, dar nu ca pe o insulta", a declarat Whedon.

Recent producatorii de la Marvel au anuntat ca Thanos, un alt personaj popular in universul Marvel va fi unul dintre personajele negative din The Avengers 2. Thanos (nu se stie pentru moment ce actor il va interpreta) face parte dintr-o rasa superiora oamenilor, cunoscuta sub numele de Titanii Eterni.Citeste mai mult pe: http://procinema.ro/stiri/the-avengers-2-ce-personaj-central-nu-se-mai-intoarce-in-continuarea-blockbusterului-de-1-5-miliarde-de.html#ixzz2Wb0SBJeX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu