Blogroll

vineri, 23 noiembrie 2012

Recenzie Legile Atractiei

Cartea mi-a fost oferită de librăria online libris! Mulţumesc frumos!
Comandaţi cartea de aici!

Când Carlos Fuentes se mută în oraş, atmosfera se încinge...
Carlos se consideră trădat atunci când Alex, fratele mai mare pe care îl idolatrizează, hotărăşte să părăsească banda Latino Blood pentru a-şi face un viitor alături de iubita lui gringa, Brittany. Mai mult decât atât, Alex îl obligă pe Carlos să se întoarcă din Mexic şi să se facă băiat cuminte. Însă Carlos vrea să trăiască în continuare periculos. Dar legăturile cu banda lui din Mexic nu sunt uşor de rupt, chiar dacă acum locuieşte în Colorado, la unul dintre profesorii de colegiu ai lui Alex.
Carlos nu se simte deloc în largul lui în suburbii. Şi e cu atât mai tulburat de sentimentele pe care începe să le nutrească faţă de Kiara, fiica profesorului, care nu seamănă deloc cu acele chicas mexicane exotice de care este atras de obicei. Curând, Carlos şi Kiara descoperă că, în relaţiile sentimentale, legile atracţiei înfrâng diferenţele sociale şi înlătură toate pericolele care conspiră să-i ţină la distanţă.


Fiind mega fan al primului volum, am aşteptat mult continuarea şi mă bucur foarte mult că libris.ro mi-a oferit ocazia să o citesc, mulţumesc încă odată! Ştiam din prima că o să fie o carte foarte bună şi aşa a şi fost. Acelaşi stil de poveste foarte drăguţă care te face să iubeşti cartea din prima. Nu cred că m-aş sătura vreodată să citesc seria, e genul de serie/carte care te face să vrei să citeşti. La început am fost puţin în ceaţă pentru că tot încurcam cartea cu From What You Remember.
De data aceasta, personajul principal este Carlos, fratele mai mic a lui Alex( pers. principal din Chimie Perfectă) care se mută în Colorado la fratele său împotriva voinţei sale unde merge şi la liceu. Acolo o cunoaşte pe Kiara, tocilara fără păcate dar totuşi sexy, între ei există o scânteie deşi lasă să vadă că se urăsc. Într-o zi, la şcoala, vine un fel de inspecţie, în care elevii erau controlaţi ca să descopere dacă au droguri. Când Carlos e controlat, i se găsesc droguri, care nu îi aparţineau şi în loc să fie exmatriculat i se găseşte altă pedeapsă. Să se mute acasă la profu', tata lui Kiara. Acum că cei doi locuiesc împreună încep să se înteleagă din ce în ce mai bine deşi are momente de proaste. Totul începe să se transforme în ceva bun până când Carlos e obligat să vândă droguri ilegal de către Devlin. Dar cu ajutorul tatălui lui Kiara, Devlin e prins iar Carlos scapă, iar el şi cu Kiara încep o relaţie adevărată.
Cartea asta şi nu numai ci şi seria, trebuie citite musai! E greu de explicat de ce, dar e genul de carte care nu te lasă să pleci şi nici tu pe ea, pur şi simplu te face să o iubeşti. Legile Atracţiei(titlul) reprezintă o "listă"  pe care Tuck, prietenul cel mai bun al Kiarei, a inventat-o, unde aceasta trebuie să scrie pe o completeze cu trasături şi hobby-urile bărbatului perfect, iar pe cealaltă coloană ale ei. Ca şi în cazul Chimiei Perfecte, carte te învaţă că oricât de greu îţi e, tot există  o cale de scăpare. 

Citateeeee:
hahahahha citatul ăsta e defapt un mesaj care îl primeşte Kiara de la fostul ei prieten care se desparte de ea:
"Ma in2esc ca mrg. Scz. Nu t supi,OK? " pag 19
image
image

Melodie

Notă:
Previzualizaţi



2 comentarii: