Blogroll

joi, 22 noiembrie 2012

INTALNESTE-L PE PASCAL BRUCKNER LA TARG!

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)
Bine-cunoscutul autor Pascal Bruckner se intalneste cu cititorii din Romania, sambata, ora 11.00, la standul Editurii Trei, din cadrul Targului International de Carte Gaudeamus 2012, unde va avea loc lansarea celui mai recent volum al sau – Fanaticii Apocalipsei.

Alaturi de autor vor fi prezenti jurnalistul Daniel Nicolescu, traducatorul cartii, si Magdalena Marculescu,director editorial Editura Trei.
 



Despre carte:
Preocuparea fata de mediu a devenit un imperativ al zilelor noastre. Suntem atat de preocupati sa salvam lumea, incat grija noastra s-a transformat in fanatism. Protectorii mediului ne acuza neincetat ca "ranim planeta cu fiecare respiratie", ca o consumam si o distrugem in goana noastra nebuneasca dupa confort.
Ecologia a devenit o ideologie globala, cu preotii, templele si vocabularul ei demn de un nou catehism al catastrofei. Dar ce se afla in realitate dincolo de aceasta "scenografie a apocalipsei"? Sub masca acestui discurs patetic despre mediu, omul nu se teme oare de propriul sfarsit?

Pascal Bruckner este bine-cunoscutul autor al mai multor romane, dintre care bestsellerulLuni de fiere, precum si a numeroase carti de eseu: Euforia perpetua, Mizeria prosperitatii, Tirania penitentei sau Noua dezordine amoroasa, scrisa impreuna cu Alain Finkielkraut. Toate aceste carti au aparut la Editura Trei.

Cu o zi inainte de lansarea de la Gaudeamus 2012, il puteti intalni pe Pascal Bruckner la noua librarie franceza KYRALINA din strada George Enescu nr. 8.
Autorul va fi prezent, vineri 23 noiembrie la orele 19.00, pentru o intalnire cu cititorii si o sedinta de autografe. 

Pascal Bruckner va reveni la Bucuresti la sfarsitul lunii noiembrie pentru a participa la premiera spectacolului de teatru Hotii de frumusete. Pe 30 noiembrie 2012, la Teatrul Evreiesc de Stat, se va juca piesa Hotii de frumusete, dupa cartea cu acelasi titlu scrisa de autorul francez, in regia lui Chris Simion. Din distributie fac parte: Florin Zamfirescu, Ioana Pavelescu, Medeea Marinescu, Radu Micu, Stefana Samfira si Ionut Nicolae.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu