Blogroll

marți, 24 iulie 2012

Răspântii de Ally Condie la Litera

Ce copertă X( X( X( X( X( de ce nu o lăsat coperta originală?
In cautarea unui viitor care s-ar putea sa nu existe si obligata sa decida alaturi de cine vrea sa traiasca, Cassia calatoreste in Provinciile Exterioare, pe urmele lui Ky  rapit de catre Societate si trimis la moarte sigura, doar ca sa descopere ca el a evadat, lasand insa mai multe indicii.
Cautarea aceasta o face sa puna la indoiala tot ce are mai scump chiar atunci cand descopera sclipirile unei alte vieti dincolo de granita. Dar cand Cassia este aproape sigura de viitorul ei alaturi de Ky, o invitatie de a se alatura revoltei, o tradare neasteptata si o vizita-surpriza din partea lui Xander care ar putea detine cheia Rebeliunii si a inimii Cassiei schimba din nou cursul jocului.
La marginea Societatii, acolo unde raspantiile ingreuneaza drumul, nimic nu este asa cum te-ai astepta sa fie.

9 comentarii:

  1. Eu cred ca au ales o coperta ok(putea fi si mai rau),ceea ce nu imi place este titlul.Nu stiu cum au ajuns de la Crossed la Raspantii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai mare dreptate!!! Dar raspunsul ti+l dau tot cu o intrebare cum au ajuns de la hushhush la ingerul noptii?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei,bine..nu stiu ce sa spun.Sunt atatea titluri traduse foarte ciudat,incat nici macar nu mai indraznesc sa intreb cum o sa fie in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Well,asta este.Macar sa zicem mersi ca apar si la noi in tara,chiar daca imi vine uneori sa ii strang de gat din cauza ca strica tot.

    RăspundețiȘtergere
  5. da. cum au schimbat si coperta la hex hall de mi-o vinit sa lesin

    RăspundețiȘtergere
  6. Te rog nu imi aminti!Arata de parca e o carte pentru copii mici..Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca desi se spune ca sunt scumpe copertile originale,ei le aleg pe cele care nu au legatura.As fi preferat de o mie de ori varianta din strainatate.Dar uite ca nu s-a intamplat..

    RăspundețiȘtergere
  7. Si daca is scumpe, puteau gasi una mai buna 100%

    RăspundețiȘtergere