Blogroll

marți, 25 februarie 2014

Orasul oaselor editie de film



“Seria Instrumente mortale creeaza o lume de poveste in care as fi incantata sa traiesc. Absolut minunata!” - Stephenie Meyer, autoarea romanului Amurg

Clary Fray, o fata de cincisprezece ani, are darul Vederii... un dar pe care ceilalti oameni nu-l au. Ea vede vampiri, varcolaci, zane, demoni si alte creaturi care populeaza Lumea din Umbra.

In Orasul Oaselor, cartea intai din seria Instrumente mortale, mama lui Clary, Jocelyn, dispare si ea insasi e atacata de un demon – un ravener inspaimantator. Astfel, tanara ajunge sa-i cunoasca pe vanatorii de umbre, razboinici a caror misiune este sa-i apere pe oameni de demoni si sa-i controleze pe vampiri si varcolaci.

De asemenea, Clary il intalneste pe Jace, un tanar fermecator, si, impreuna cu el, incearca sa dezlege nenumaratele taine ale Lumii din Umbra. Cine a rapit-o pe Jocelyn? Unde se afla Pocalul Mortal si ce puteri are acesta? Cine l-a transformat pe Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, in sobolan si cum poate fi desfacuta vraja? Cum a reusit Clary sa dobandeasca dintr-odata Vederea? De ce sunt demonii interesati de o mundana oarecare?

Nu in ultimul rand, Clary incearca sa-si inteleaga propriile sentimente – in ce relatie se afla ea de fapt cu Jace si Simon?

Un roman urban fantasy pentru tinerii de toate varstele, cu o actiune plina de suspans, ritm alert, imaginatie si originalitate!
  • Seria Instrumente mortale de Cassandra Clare este New York Times Bestseller
  • Filmul Oraşul Oaselor a fost difuzat în România în septembrie 2013
  • Stephenie Meyer, celebra autoare a hit-ului international Amurg, este fan declarat al acestei serii
  • Seria este comparata cu deja celebrele Harry Potter si Buffy Spaima Vampirilor
  • Bijuteriile inspirate de obiectele magice din roman se vand cu succes online
Disponibil din 19 Martie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu