Blogroll

joi, 27 februarie 2014

Recenzie Niciodată împreună? de J.A. Redmerski


Camryn Bennett, o tânără în vârstă de douăzeci de ani, crede că ştie exact în ce direcţie se îndreaptă viaţa ei. Însă după o noapte de pomină la cel mai extravagant club din Raleigh, North Carolina, şochează pe toată lumea – inclusiv pe sine – când se hotărăşte să renunţe la singura viaţă pe care a cunoscut-o vreodată şi să ia totul de la început. Având la ea doar poşeta şi telefonul mobil, Camryn se urcă într-un autobuz Greyhoud, gata să se găsească pe sine însăşi. În schimb, îl găseşte pe Andrew Parrish.
Sexy şi provocator, Andrew o face să simtă dragostea şi pasiunea în feluri pe care Camryn nu şi le ar fi imaginat niciodată. Însă bărbatul din viaţa ei ascunde un secret. Îi va apropia acesta definitiv sau îi va distruge ireversibil?

Niciodată împreună? te face dependent de stilul său alert şi seducător. Empatizezi cu povestea lui Camryn, o tânără insensibilă la orice emoţie. Singurul care o poate face să renască este fermecătorul Andrew – deviza lui e trăieşte clipa! -- RT Book Reviews

Erotism şi pasiune, într un roman de cinci stele!

J.A. Redmerski locuieşte în North Little Rock, Arkansas, împreună cu cei trei copii ai săi şi un câine maltez. Iubeşte televiziunea şi cărţile nonconformiste.

         Cartea asta a reprezentat, pentru mine, un vârtej de emoții pe care nu am avut cum să îl controlez. De sus, cazi jos, și tot așa. Treci prin călătorie împreună cu Cam și realizezi că viața nu înseamnă doar ce vezi în fața ochilor și că nu există limite.
        După moartea iubitului ei, viața lui Carmyn se schimbă total și după mai multe paie puse pe foc, aceasta decide să plece într-o călătorie spre nicăieri. Așa ajunge ea în același autobuz cu Andrew, un tip cu o viață la fel de norocoasă. Tatăl acestuia avea un tip de tumoare în fază terminală. Presați unul ce celălalt, aceștia ajung să-și continue drumeția împreună. Astfel Cam reușește să-i cunoască ambele vieți ale lui Andrew, și el să o cunoască pe ea. Totul e bine și frumos până când Andrew ajunge la spital și Cam află că și el are tumoare la creier.
        Știți genul de cărți atât de bune încât nu știți cum să o povestiți? Bun exemplu. Călătoria celor doi a reprezentat maturizarea lor și, probabil, cea mai bună decizie pe care au luat-o. Finalul m-a omorât atât de tare încât, când am realizat cât de puține pagini necitite au rămas și capitolul respectiv s-a terminat cu scrisoarea, eram înecat în ceață. Umorul celor doi și legătura lor m-a făcut să-i iubesc când erau împreună. Ce mi-a plăcut enorm de mult a fost tatuajul lui Andrew inspirat din povestea Orfeu și Euridice, poveste care mi-a schimbat mult gândire, prima dată când am auzit-o. Cam m-a învățat că trebuie să privești înainte și să treci peste orice în stilul tău și în cât timp ai nevoie.


         Oare eu aș avea curajul pe care l-a avut Cam? 

Comandă cartea aici!
Melodie:

Notă:
clar 
Previzualizaţi

Postere pentru sezonul 4 din Urzeala Tronurilor

SansaBran
JonSnowArya

Adrian Ivashkov



You know, I’m the Queen’s favorite great nephew. Well, yeah I’m her only great nephew, but that’s not important, I’d still be her favorite…

Will&Jem

Story of my life


Hunger Games fan made

marți, 25 februarie 2014

Orasul oaselor editie de film



“Seria Instrumente mortale creeaza o lume de poveste in care as fi incantata sa traiesc. Absolut minunata!” - Stephenie Meyer, autoarea romanului Amurg

Clary Fray, o fata de cincisprezece ani, are darul Vederii... un dar pe care ceilalti oameni nu-l au. Ea vede vampiri, varcolaci, zane, demoni si alte creaturi care populeaza Lumea din Umbra.

In Orasul Oaselor, cartea intai din seria Instrumente mortale, mama lui Clary, Jocelyn, dispare si ea insasi e atacata de un demon – un ravener inspaimantator. Astfel, tanara ajunge sa-i cunoasca pe vanatorii de umbre, razboinici a caror misiune este sa-i apere pe oameni de demoni si sa-i controleze pe vampiri si varcolaci.

De asemenea, Clary il intalneste pe Jace, un tanar fermecator, si, impreuna cu el, incearca sa dezlege nenumaratele taine ale Lumii din Umbra. Cine a rapit-o pe Jocelyn? Unde se afla Pocalul Mortal si ce puteri are acesta? Cine l-a transformat pe Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, in sobolan si cum poate fi desfacuta vraja? Cum a reusit Clary sa dobandeasca dintr-odata Vederea? De ce sunt demonii interesati de o mundana oarecare?

Nu in ultimul rand, Clary incearca sa-si inteleaga propriile sentimente – in ce relatie se afla ea de fapt cu Jace si Simon?

Un roman urban fantasy pentru tinerii de toate varstele, cu o actiune plina de suspans, ritm alert, imaginatie si originalitate!
  • Seria Instrumente mortale de Cassandra Clare este New York Times Bestseller
  • Filmul Oraşul Oaselor a fost difuzat în România în septembrie 2013
  • Stephenie Meyer, celebra autoare a hit-ului international Amurg, este fan declarat al acestei serii
  • Seria este comparata cu deja celebrele Harry Potter si Buffy Spaima Vampirilor
  • Bijuteriile inspirate de obiectele magice din roman se vand cu succes online
Disponibil din 19 Martie

Divergent soundtrack: Ellie Goulding- Beating Heart

luni, 24 februarie 2014

Academia Vampirilor editie de film



PRIETENIA E NEMURITOARE

Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere pe aceştia de atacurile sângeroase ale strigoilor (morţi vii), cei mai înspăimântători şi mai periculoşi vampiri.



Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregăteşte să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prinţesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur şi epuizant, iar, pe lângă intrigile şi comploturile din Academie, situaţia ei se complică din cauza unei idile tăinuite şi interzise.

Având o legătură psihică ieşită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă faţă ameninţărilor…

„Unică şi fascinantă… Cititorii vor savura această serie multă vreme de acum încolo.” – VOYA

„Un roman captivant…” – Booklist

TRAILER FILM: http://www.youtube.com/watch?v=MHfQD28NFM8

Disponibila din 10 Martie

Recenzie Hopeless- Fără speranță de Colleen Hoover



Îndrăgita autoare de bestselleruri  Colleen Hoover istorisește, la această primă întâlnire cu publicul din România, fascinanta poveste a doi tineri cu un trecut tulburător, care pornesc într-o pasionantă şi palpitantă călătorie pentru descoperirea sensurilor vieţii, iubirii, încrederii şi, mai presus de orice, a puterii vindecătoare pe care numaiadevărul o poate avea.
Sky, elevă în ultimul an de liceu, îl cunoaşte pe Dean Holder, un tip cu o reputaţie îndoielnică, rivalizând cu a ei însăşi. Încă de la prima lor întâlnire, acesta o îngrozeşte şi, în același timp, o captivează. Ceva inexplicabil legat de el îi declanşează amintiri din adâncurile trecutului ei tulbure, dintr-o perioadă aproape ștearsă din memoria ei. Deşi Sky e hotărâtă să se ţină la distanţă de el, insistenţele lui neabătute şi zâmbetul enigmatic îi doboară barierele protectoare, iar legătura dintre ei creşte în intensitate. Însă misteriosul Holder ascunde, la rândul lui, destule secrete, iar de îndată ce acestea sunt dezvăluite, Sky cunoaşte o transformare ireversibilă, iar capacitatea ei de a avea încredere în semeni poate deveni o pierdere colaterală provocată de adevăr.
Numai înfruntând cu mult curaj dezvăluirile crude, Sky şi Holder pot spera să-şi vindece rănile sufleteşti şi să găsească o cale de a trăi şi de a iubi pe deplin. Fără speranță este un roman care vă va tăia respiraţia, captivându-vă şi amintindu-vă de prima voastră iubire.


     După ce m-am îndrăgostit de Mare Tranquillitatis, am sperat să mai dau de o carte așa bună, și am tot auzit de Hopeless. Toată lumea vorbea despre ea și au apărut tot felul de povești cum că e o carte foarte orginală și că mulți autori copiază acum acest stil. Ca de obicei, nu am citit niciun fel de spoiler, recenzie sau ceva care să-mi dea cel mai mic indiciu despre ce ar fi vorba în carte. Cum am auzit toate acestea, m-am apucat de ea. Însă am fost dezamăgit.
     Primele 200 de pagini au fost stereotip 100%. O tipă, pe nume Sky, întâlnește un tip, Holder, face pe inabordabila, dar îl place, el o fraierește cu 2,3 vorbe, se cuplează-dar-nu-chiar-cuplat, vor să facă sex, dar el refuza. Chestii banale întâlnite în toate celelalte 100000 de cărți YA. După acțiunea care te lasă cu gura căscată, sau nu, ea află că nu e cine credea ea că e. Ea  defapt a fost furată când avea cam 5 ani de către mătușa ei, actuala ei mamă, și timp de 13 ani nimeni nu a știut nimic, până când Holder și-a dat seama, pentru că pe atunci era vecini, și el la 6 ani o iubea de nu mai putea.
     Să spunem că trec cu vederea stereotipul, cine nu și-ar aminti că a fost răpită și violata când era mică. Avea 5 ani, nu 2. Nici eu nu țin minte ce făceam acum 13 ani, dar aș fi ținut minte lucruri ca ăstea. Plus că nu ești răpit și ziua următoare uiți. Asta e cea mai overrated carte pe care am citit-o.

Notă:
Previzualizaţi
Merge

sâmbătă, 22 februarie 2014

Cassandra Clare planuieste sa scrie o noua trilogie


Cassandra Clare a dezvaluit aseara titlul complet al noului ei proiect in lumea vanatorilor de umbre "The last hour" (TLH).
The last hour este o noua trilogie in lumea vanatorilor de umbre ce va avea loc in Anglia anului 1903.Protagonistii vor fi copiii personajelor din "Dispozitive Infernale", James si Lucie Herondale, Cordelia Carstairs, copiii Lightwood, Fairchild, Blackthorn si multi altii.Titlul este luat din "Marile sperante", iar "The last hour" este considerata o repovestire a acesteia in acelasi mod in care "Dispozitive Infernale" este o repovestire a romanului "Poveste despre doua orase", amandoua scrise de Charles Dickens.Cele trei carti ale trilogiei au deja titluri, "Chain of Thorns", "Chain of Gold" si "Chain of silver", deasemenea trimiteri catre "Marile sperante".
Cartile vor fi legate de cealalta serie la care Cassandra lucreaza, "The dark artifices" in acelasi mod in care "Instrumente Mortale" si "Dispozitive infernale" sunt legate desi sunt plasate in perioade de timp diferite.Ordinea in care vor fi publicate nu a fost inca decisa, desi "Lady midnight", prima carte din trilogia "The dark artifices", va fi cu siguranta prima.

Gasiti aici postarea originala a Cassandrei.

joi, 20 februarie 2014

These broken stars de Amie Kaufman si Meagan Spooner in curand la Editura Trei

These broken stars de Amie Kaufman şi Meagan Spooner – în curând la Editura Trei, în colecţia Young Fiction Connection!

La bordul navei Icarus e o noapte ca oricare alta. Apoi, catastrofa loveşte din plin: luxoasa navă spaţială de croazieră este smulsă din hiperspaţiu şi se prăbuşeşte pe cea mai apropiată planetă. Lilac LaRoux şi Tarver Merendsen supravieţuiesc. Şi se pare că sunt singuri.

Lilac este fiica celui mai bogat om din lume. Tarver e un tânăr sărman, ajuns erou de război, care a învăţat cu mult timp în urmă că fetele ca Lilac nu înseamnă decât probleme. Dar avându-se numai unul pe celălalt, Lilac şi Tarver trebuie să conlucreze, întreprinzând o călătorie anevoioasă de-a lungul tărâmului pustiu şi sinistru pentru a căuta ajutor.

Apoi, în pofida sorţilor, Lilac şi Tarver găsesc o binecuvântare în tragedia care i-a adus pe unul în braţele celuilalt. Fără speranţa de a avea un viitor împreună în lumea lor, cei doi încep să se întrebe dacă nu le-ar fi mai bine să rămână acolo pentru totdeauna.

Însă totul se schimbă când descoperă adevărul din spatele şoaptelor înfiorătoare care îi însoţesc la fiecare pas. S-ar putea ca Lilac şi Tarver să găsească o modalitate de a părăsi planeta, dar un lucru e sigur: nu vor mai fi aceiaşi oameni care au aterizat acolo.

Această poveste de dragoste atemporală pune în mişcare o serie de romane SF captivante, cu noi protagonişti în fiecare volum.

Trilogia Starbound – TREI LUMI. TREI POVEŞTI DE DRAGOSTE. UN SINGUR DUŞMAN.

Seria va fi ecranizată într-un serial de televiziune, având o echipă de patru producători executivi: Eric Balfour (actorul din serial „Haven”), Staphanie Varella, Warren Littlefield şi Martin Berneman.

Game of thrones new covers

   

Truth


Across the Universe series


Editie tie in Academia Vampirilor, in curand la Leda


miercuri, 12 februarie 2014

Vampire Academy movie: mini recenzie


*încerc să nu bag spoilere:))*  
    Tocmai am ieșit de la film și trebuie să recunosc că sunt puțin dezamăgit. Am așteptat atâta de mult filmul ăsta, poate prea mult, și am avut așteptări prea mari.
     Acțiunea a fost prea repezită, nu s-au axat deloc pe detalii, și după nici jumătate de oră ai impresia că e gata cartea. Puteau să bage atâtea chestii geniale și importante, dar au ales să le înlocuiască cu...nimic.
     O să încep cu începutul, care a fost genial, și sincer, nu mă așteptam să bage partea cu accidentul. Rose îi perfectă din toate punctele de vedere, și în ceea ce o privește pe Lissa, pot să spun că îmi place mult mai tare de ea acum. Nu știu de ce credeam că Danila e prea bătrân pentru Dimitri, dar se potrivește perfect, și acum chiar nu pot să-mi imaginez pe altcineva ca fiind Dimitri.
    Ce schimbare mi-a plăcut mult, a fost umorul. Râzi bine și mult.
    În concluzie, dacă nu repezeau acțiunea , era perfect. Nu regret deloc că am fost și cu siguranță o să-l mai văd.
   Îi dau 8 din 10.
   Să sperăm că nu repezesc și Frostbite, și că nu dau fail cu Adrian.

marți, 11 februarie 2014

Ramai vesnic vrajitoare de Carolyn MacCullough

„… Aveam în faţa mea o alegere… O alegere la care se fac aluzii vagi în cartea familiei. O alegere care va împlini profeţia făcută de bunica acum mulţi ani. Sau care îmi va distruge familia pentru totdeauna.”

Profeţia bunicii sale a bântuit-o pe Tamsin toată viaţa. Profeţia care spunea că va fi cea mai puternică vrăjitoare pe care a cunoscut-o vreodată familia Greene, un adevărat far călăuzitor pentru toţi ceilalţi.

O a doua profeţie avea s-o avertizeze că va trebui să ia, la un moment dat, o hotărâre de o importanţă crucială, una care i-ar putea distruge pe toţi pe vecie.

Iar când descoperă că vechiul ei duşman, Alistair Knight, s-a întors în timp, în New Yorkul epocii victoriene, pentru a-i nimici familia, Tamsin e silită să îl urmeze în trecut. În curând, se trezeşte angajată ca fată în casă în sinistrul palat al familiei Knight, unde va descoperi un adevăr infernal: vrăjitorii acestei familii sacrifică fecioare şi copilaşi nevinovaţi cărora le beau sângele pentru a-şi spori, astfel, Talentele.

Tamsin va trebui să lupte din răsputeri nu doar pentru a rămâne în viaţă, ci şi pentru a se asigura că familia ei nu va fi spulberată de pe faţa pământului o dată pentru totdeauna.

„Dialogurile inteligente şi răsturnările neaşteptate de situaţie îl vor face pe cititor să dea paginile cu nerăbdare. Iar Călătoria în timp a eroinei e un prilej pentru o fascinantă lecţie de istorie despre New Yorkul epocii victoriene.” – Julia Beiker, Children’s Literature

Titlul va fi disponibil din 28 februarie

In Februarie la Editura Trei

Căutând-o pe Alaska de John Green

Primul prieten. Prima iubire. Ultimele cuvinte.

ÎNAINTE. Miles Halter – un adolescent singuratic pasionat de ultimele cuvinte ale unor personaje ilustre – pleacă la şcoala cu internat Culver Creek în căutarea a ceea ce Rabelais numea „Marele Necunoscut”.

Acest Necunoscut se dovedeşte mai tulburător decât şi-ar fi imaginat vreodată când în noul său cerc de prieteni îşi face intrarea seducătoarea Alaska Young. Inteligentă, amuzantă, imprevizibilă, Alaska îl atrage într-o lume misterioasă de lumini şi umbre, ce stă sub semnul ultimelor cuvinte ale lui Simón Bolívar, faimosul general imortalizat de Gabriel García Márquez: „Cum o să mai ies eu din labirintul ăsta?”

DUPĂ. Nimic nu va mai fi la fel.

„Iar acum cred că e momentul prielnic să spun că era frumoasă. În întunericul de lângă mine, Alaska mirosea a sudoare şi a raze de soare şi a vanilie, iar în acea noapte luminată de o lună firavă vedeam doar silueta ei, excepţie făcând momentele când fuma, când tutunul aprins al ţigării ei îi învăluia faţa într-o lumină roşiatică. Dar, chiar şi pe întuneric, îi vedeam ochii — două smaralde arzătoare. Avea acel soi de privire pătrunzătoare care te făcea să-i cedezi.”

CĂUTÂND-O PE ALASKA, romanul de debut al lui John Green, i-a adus autorului premiul Michael L. Printz acordat de American Library Association și nominalizarea la Los Angeles Times Book Prize.

„Frumuseţea acestui roman stă în faptul că nu ascunde nimic.” The Guardian

„Ceea ce diferențiază acest roman este vocea sensibilă, profundă și autentică a lui Miles Halter.” Chicago Tribune

„Fetele vor plânge, iar băieții vor găsi dragoste, atracție și dorință în parfumul de vanilie și țigări pe care îl răspândește Alaska.” Kirkus Review

„CĂUTÂND-O PE ALASKA surprinde perfect intensitatea trăirilor și disperarea care definesc adolescența.” Teenreads.com


Zi după zi de David Levithan


Zi după zi un alt trup. Zi după zi o altă viaţă. Zi după zi îndrăgostit de aceeaşi fată.

Un adolescent care-şi spune, simplu, A, se trezeşte în fiecare dimineaţă într-un alt trup, trăind o altă viaţă.

Niciodată nu e prevenit în legătură cu locul unde se va afla sau persoana în trupul căreia va fi.

A s-a împăcat cu situaţia lui şi chiar şi-a stabilit câteva reguli „de supravieţuire”: Niciodată să nu se ataşeze prea tare. Să evite să fie remarcat. Să nu se implice.

Totul până într-o zi când se trezeşte în corpul lui Justin şi o cunoaşte pe iubita acestuia, Rhiannon. Regulile sale stricte nu se mai aplică. Pentru că, în sfârşit, a găsit pe cineva alături de care vrea să rămână pentru totdeauna, zi după zi.

O poveste fascinantă, ce lansează o provocare: putem iubi cu adevărat pe cineva menit să ia altă înfăţişare în fiecare zi?

„Când prima dragoste se sfârşeşte, cei mai mulţi oa¬meni ştiu că vor veni şi altele. N-au terminat cu iubirea. Iubirea nu a terminat cu ei. Nu va fi niciodată la fel ca prima, dar va fi mai bună în diferite feluri.
Eu nu am o astfel de consolare. De asta mă agăţ din răsputeri. De asta e atât de greu.”

„Mister, romantism, personaje cool şi o idee trăsnet!” The Guardian

David Levithan (n. 1972) este un autor prolific şi editor de literatură pentru adolescenţi. Prima sa carte, Boy Meets Boy, a apărut în 2003 şi a fost urmată de numeroase romane şi volume de povestiri.

A scris, împreună cu John Green, Will Grayson, Will Grayson, un roman care, încă de la apariţie, a fost declarat un bestseller New York Times.

Într-un interviu, David Levithan declară că „a fi editor îi place la fel de mult ca a fi scriitor”.

„În ZI DUPĂ ZI, scriu din punctul de vedere al unui personaj care nu e nici bărbat, nici femeie. Care nu aparţine niciunei rase, niciunei religii. A a crescut fără prieteni, fără familie. A este doar un suflet.” David Levithan

Vampire Diaries/The Originals posters

Am găsit pe tumblr niște fanmade-uri geniale!! Aici mai multe!