Blogroll

duminică, 19 ianuarie 2014

Paznicul farului de Camilla Lackberg


Paznicul farului     Cu cel mai recent roman al ei, Paznicul farului, Camilla Läckberg demonstrează din nou că este unul dintre cei mai buni autori suedezi de astăzi.


     Paznicul farului este continuarea mult aşteptată a seriei Fjällbacka şi a înregistrat vânzări spectaculoase.Ne întâlnim din nou cu inspectorul de poliţie Patrick Hedström, care s-a întors la birou după o lungă pauză, în care a încercat să-şi refacă forţele şi să aibă grijă de gemenii săi născuţi prematur.


     La secţie îl aşteaptă o nouă anchetă. Mats Sverin, directorul financiar al consiliului local, o persoană mult îndrăgită, a fost găsit mort în apartamentul său, cu un glonţ în ceafă.Împreună cu colegii săi, Patrik începe să cerceteze viaţa victimei, care avea mai multe secrete decât şi-ar fi putut imagina cineva.Secrete întunecate se găsesc peste tot - chiar şi insula Gråskär din vecinătatea orăşelului este un loc despre care au circulat întotdeauna cele mai sinistre zvonuri. Locuitorii spun că insula este bântuită de spiritele celor moţi care vor să le spună ceva celor vii...

Comandă aici!

Un comentariu:

  1. Am mai citit de aceasta autoare Printesa gheturilor, si mi-a placut stilul ei. Si aceasta carte pare la fel de interesanta ;;)

    RăspundețiȘtergere