Blogroll

joi, 24 octombrie 2013

Concurs aniversar no.2

Dupa cum probabil bănuiti, astazi este aniversarea blogului! Și ce mod mai bun de a sărbători 2 ani de Riot! books decat 2 concursuri geniale?!

Al doilea concurs este sponsorizat de Editura Trei și are 3 premii:
Niciodată Impreuna? -J.A. Redmerski, Steaua lui Strindberg- Jan Wallentin și Vinovatul-Lissa Ballantyne



Pentru a intra în concurs trebuie să urmariți blogul prin GFC, să dați like pagii de Facebook, să răspundeți printr-un comentariu de câteva rânduri la întrebarea "Care a fost cartea/momentul care v-a creat pasiunea pentru citit? " și să dați un share concursului!
Răspunsurile/share-urile/numele de FB și GFC se pun într-un comentariu!
Aveți timp până pe 1 noiembrie să vă înscrieți.

Mulțumim Editura Trei pentru cadou!

28 de comentarii:

  1. GFC - Katherine
    Facebook - Mellania Steffania
    Cartea care mi-a creat pasiunea pentru citit este Casa de Sticla de Rachel Caine, vol. 1 din seria Vampirii din Morganville. Claire si prietenii ei m-au cucerit din prima clipa, iar orasul Morganville este cel mai misterios oras.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pasiunea pentru citit o am inca din copilarie cand imprumutam carti de la biblioteca orasului si citeam, la inceput citeam carti corespunzatoare varstei mele sa zic de prin clasa a 6 a 7. Citesc si acum dar nu pot zice ca citesc foarte mult, nu citesc in fiecare zi, dar aproape in fiecare zi, si ca timp depinde o jumatate de ora, 1 ora sa sti cu un maxim de 3 ore de zi, mai mult de atat nu citesc.
    Nume facebook: Baban Alexandru-Marian
    Share: https://www.facebook.com/baban.alexandrumarian
    Gfc: Alexandru Baban

    RăspundețiȘtergere
  3. Cartea care mi-a creat pasiunea pt citit a fost seria Academia Vampirilor scrisa de Richelle Mead , o carte superba si fix in genul meu cu fiinte supernaturale , o poveste despre prietenie , iubire si sacrificiu . Pe urma am continuat cu seriile Jurnalele Vampirilor , Jurnalele lui Stefan , Cercul Secret de L. J. Smith , seria Amurg de Stephanie Mayer.

    Nume GFC : Florina Radu
    Nume Facebook : Florina Radu

    RăspundețiȘtergere
  4. GFC: ByBy
    FB: Mandu Bianca
    Share: https://www.facebook.com/mandu.bianca/posts/690840857606772
    Cartea care mi-a creat pasiunea pentru citit a fost Invocarea de Kelley Armstrong,vol. 1 din seria Fortele Raului Absolut.Dupa ce am terminat aceasta serie,a urmat seria Amurg si multe altele :)

    RăspundețiȘtergere
  5. GFC- Lauraaaa
    Facebook- Laura Pt
    Momentul in care mi-am dat seama de faptul ca imi place sa citesc a fost acela in care am terminat de citit ``Poveste fara sfarsit`` de Michel Ende. Aceasta este, de altfel, si cea care mi-a deschis apetitul pentru citit. Prin intermediul ei mi-am dat seama de faptul ca exista si o alta lume, desi este aproape invizibila pentru majoritatea oamenilor, care se inspira incontinuu din spatiul real. De asemenea, nu cred ca poti sa citesti, sa fii un lector infocat, fara sa ai macar cateva inclinatii sau macar cateva tentative catre domeniul scrisului. Prin aceasta actiune noi ne eliberam de emotiile negative si vedem si faptul ca avem alt mod de exprimare decat ``plebea``...

    RăspundețiȘtergere
  6. gfc: alexa yoana
    fb: Ioana Alexandra
    pasiunea pentru citit o am inca din copilarie, cand citeam aproape toate cartile pe care le avea sora mea in biblioteca. Ciresarii, Cuore inima de copil, seria Harry Potter sunt doar cateva dintre cartile care mi-au marcat copilaria si m-au facut sa iubesc atat de mult cititul
    share: https://www.facebook.com/yoana.alexandra1/posts/608856545822483

    RăspundețiȘtergere
  7. Cartea sau mai bine zis seria care mi-a deschis pasiunea catre citit a fost "Cronicile Vampirilor" de celebra autoare Anne Rice. Mi-aduc aminte ca eram foarte curioasa sa aflu mai multe despre aceste creaturi si asa m-am apucat de celebra ei serie apoi, am incercat sa descopar alte si alte genuri de lectura pana m-am indragostit pur si simplu de aceasta pasiune. Multumim de concurs ! Imi doresc enorm de mult cartea "Niciodata impreuna" si sper sa am noroc. La multi ani blogului !!!!!!
    Share fb: https://www.facebook.com/gheorghiev.alexandra/posts/569291863142538
    Gfc: Alexandra Gheorghiev
    Facebook: Gheorghiev Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  8. Gfc: Andreea Ilie
    Fb: Ilie Andreea
    Share:https://www.facebook.com/ilie.andreea.583/posts/623644047678956
    Inca din copilarie, am avut o atractie pentru lectura, iar cartea care mi-a deschis apetitul pentru citit, a fost "Mandrie si prejudecata" de Jane Austen.

    RăspundețiȘtergere
  9. gfc: nastya paun
    Fb:pauna oana
    Prima carte pe care am citit-o a fost Povesti de Fratii Grimm.Mi-a luat-o tata si am fost fermecata.Stiu ca tineam cartea in maini si nu ma mai saturam sa-i privesc copertile.Cand am citit-o chiar m-am indragostit de citit.Am descoperit paradisul si nu l-am mai parasit.

    RăspundețiȘtergere
  10. GFC: Awaked
    FB: Mary Anna
    Prima carte care mi-a dat startul, la citit, a fost Moara cu noroc pe care am citit-o anul trecut. Ea mi-a starnit acel impuls de a continua.Iar urmatoarea carte a fost Micutele Mincinoase :)

    RăspundețiȘtergere
  11. gfc:iulia
    fb:Iulia Andreea
    https://twitter.com/iulia_iuliaa/status/393860093302669312
    Volumul 3 din Jurnalele lui Stefan

    RăspundețiȘtergere
  12. Gfc Romina Gianina
    Fb Romina gianina
    Am inceput sa citesc prima data twilight era atunci foarte populara si de atunci nu m-am mai oprit

    RăspundețiȘtergere
  13. GFC: amy.kipps
    Facebook: Andreea Andreea
    Share FB: https://www.facebook.com/ashley.brooms.5/posts/374407716035936
    Prima carte care mi-a starnit interesul pentru citit a fost "Amurg" de Stephenie Meyer.Twilight a fost o serie superba.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nume GFC: Otilia Pntl
    Nume Facebook: Otilia Pintilie
    Share Twitter: https://twitter.com/otiliapntl/status/394047767774900225

    In clasa I, tata mi-a cumparat o carte cu basmele traditionale, Alba ca zapada si cei 7 pitici, Cenusareasa si asa mai departe. Cel mai mult mi-au placut ilustratiile si nu pot sa spun ca am ramas impresionata de un basm anume deoarece erau majoritatea 'basmelor spuse inainte de culcare'. Dar stiti zicala aceea, "Ce-i mai bun se afla la sfarsit.". Asta s-a intamplat si in cazul cartii mele. Ultimul basm era unul de care nu mai auzisem pana atunci: "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte". L-am citit savurand fiecare cuvant si m-am indragostit. Din acel moment, curiozitatea mea de a descoperi si citi carti sau povesti noi a crescut cu fiecare zi si inca, continua sa creasca.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nume GFC: Alexandra Sutila
    Like Facebook: Alexandra Sutila
    Citeam inca de mica , apoi cand am inceput scoala am inceput sa urasc sa citesc deoarece profesorii ne cereau sa citim . Abia acum 1 an si ceva m-am apucat sa citesc calumea , si daca nu gresesc am inceput cu Fortele raului absolut de Kelley Armstrong , care mi-a placut enorm. Iar apoi am citit The last song ,si de atunci am stiut sigur ca imi place ideea de a citii si nu trebuie sa ma las. Si.. acum sunt mandra de mine ca am reusit sa citesc o gama atat de variata de carti. Acum ca am ajuns la liceu ,pot sa spun ca imi cam plac si cartile clasice si spun asta datorita profesoarei mele de romana care este extraordinara.
    Multumim pentru concurs si la cat mai multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nume L.Bianca
    GFC Karina

    FB. Bianca Laureal
    https://www.facebook.com/bianca.laureal/posts/348638591947937

    Am citit Lorelei cand eram mai tanara. Mi-a placut foarte mult iar acum am ajuns sa citesc o gramada de carti de toate genurile.

    RăspundețiȘtergere
  17. GFC: Capitanu Simona
    Nume: Capitanu Simona

    FB: Violeta Visan
    Share: https://www.facebook.com/MiniSore/posts/656756287690522

    Orasul Oaselor. Momentul cand am vazut-o pe raft a fost magic. Mi-am dar seama ca trebuie sa fie a mea. Si asa s-a dezvoltat pasiunea mea pentru literatura moderna :)

    RăspundețiȘtergere
  18. GFC:Laura Serafincean
    Serafincean Laura
    https://twitter.com/x74laura/status/394497461638553601
    https://www.facebook.com/x74laura/posts/589013164490678
    Eu citesc din clasa a8a,imi placeau cartile de aventura si visam sa merg in toate locurile despre care citeam,ai mei aveau o biblioteca mica.Apoi am incetat o perioada de vreo 10 ani sa mai citesc si in 2009 am inceput sa citesc un nou gen de carti,cu vampiri(Jurnalele lui Stefan) si am constatat ca imi plac cartile cu varcolaci(Nu Plange sub clar de Luna),vampiri,ingeri cazuti,etc.
    Ma bucur ca ti-am gasit blogul si pot sa iti spun ca imi place foarte mult si sper ca voi avea timp sa il vizitez cat mai des.SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  19. GFC: Allie
    Facebook: Allie Summer
    Share: http://life-inside-your-eyes.blogspot.ro/2013/10/aniversare-riot-books.html
    Cartea care mi-a trezit pasiunea pentru citit as zice ca a fost "Invocarea", volumul 1 al seriei "Fortele raului absolut" de Kelley Armstrong.

    RăspundețiȘtergere
  20. La mulți ani! :)
    Nume: Bogdan Cretu
    GFC: Bogdan
    Share: https://www.facebook.com/bogdan.cretu.75/posts/397103543726110
    Cred că prima carte care mi-a deschis apetitul pentru citit a fost 10 Negrii mititei de Agatha Christie. :) Au urmat după diverse cărți care m-au captivat.

    RăspundețiȘtergere
  21. GFC: Alexandra A.
    Facebook: Mihaela Alexandra
    Share: https://www.facebook.com/mihaela.alexandra.946/posts/583748078353499
    Cartea care mi-a trezit interesul pentru citit a fost "Bruta" de Guy de Cars.

    RăspundețiȘtergere
  22. gfc giorgiana
    fb giorgiana turcu
    share:https://www.facebook.com/giorgiana.turcu.3/posts/525705920846908
    cu siguranta anna karenina, am descoperit la bunici o editie veche, am citit-o pe nerasuflate, si de fiecare data cand o recitesc la diverse varste, o inteleg tot mai bine

    RăspundețiȘtergere
  23. ps.nu particip pentru vinovatul, am castigat-o la concursul editurii trei

    RăspundețiȘtergere
  24. Cartea care mi-a ''starnit'' pasiunea pentru citit, mai ales pentru genul fantasy, a fost Invocarea-Kelley Armstrong. :)
    GFC: ~ I still hope!~
    Fb: Timis Andrada
    Share: https://twitter.com/AndradaElly/status/395175639667314688

    RăspundețiȘtergere
  25. Pasiunea mea pentru lectura s-a nascut odata cu primele randuri citite ale cartii "P.S.Te iubesc".Autoarea,Cecelia Ahern,descrie povestea unei tinere ramasa vaduva,sotul acesteia murind din cauza cancerului.Pe langa povestea tragica,dar deosebita a lui Holly,am mai fost profund impresionata de cuvintele alese,impletite cu grija,scriitoarea formand citate memorabile precum “Shoot for the moon, even if you fail, you'll land among the stars” .
    Share:https://www.facebook.com/andreea.pn.7/posts/543613009060550?ref=notif&notif_t=like
    Fb.:Andreea Pn
    GFC:Andreea P.

    RăspundețiȘtergere
  26. Pasiunea mea pentru citit a inceput in copilarie, odata cu seria Harry Potter. De atunci, am citit tot ce mi-a picat pe mana.

    Nume: Roxana Matfei
    GFC: Roxana Matfei
    FB: Roxana Matfei
    Share: https://twitter.com/nuamch3f/status/395523975758893056

    RăspundețiȘtergere
  27. Nume: Beatrice Popa
    GFC: Beatrice Popa
    share: http://thescrawledletter.tumblr.com/post/65547421855/contest

    Pasiunea mea pentru citit a inceput pe la 6-7 ani cand parintii m-au lasat pentru prima oara singura acasa peste noapte.Ei au crezut ca mi-au sunat bunicii, iar bunicii au crezut ca nu este cazul sa vina si asa am ramas singura acasa.Infricoasata la culme, mi-am aprins toate luminile din casa si am luat prima carte pe care am gasit-o, "Singur pe lume" de Hector Malot.Am inceput sa o citesc ca sa imi iau gandul de la cat de frica imi era pentru ca eram singura si in curand am si uitat de asta.Am stat o saptamana si ceva in casa si imi ignoram prietenii ca sa o citesc!Iar apoi am inceput sa devorez seria Harry Potter, si restul e istorie!

    RăspundețiȘtergere
  28. Cartea care m-a facut sa citesc este Harry Potter si Piatra filozofala. Va ramane seria mea preferata pentru totdeauna :).
    GFC: rucsi r
    nume: rucsandra tudoran
    share:https://www.facebook.com/rucsi.stevens/posts/323363464471565

    RăspundețiȘtergere