Blogroll

miercuri, 8 mai 2013

Şcoala supunerii

Şcoala supuneriiDacă ai devorat Fifty Shades, pregăteşte-te să citeşti Şcoala supunerii

Un roman indecent despre emancipare sexuală şi acceptare a propriului erotism


Natalie Bowen, o femeie de carieră din Londra, este invidiată de multă lume, însă viaţa ei personală e un dezastru. Bărbaţii nu pot să se împace cu succesul ei, iar Natalie crede că nu va găsi niciodată fericirea adevărată. Când aude despre o şcoală exclusivistă de weekend numită Paradisul, un loc unde vizitatorii sunt iniţiaţi în plăceri pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată, Natalie e şocată de idee – totuşi nu reuşeşte să-şi înfrângă dorinţa de a afla mai multe. Aşadar, decide că e timpul să-şi alunge temerile. Ajunsă la Paradis, îl cunoaşte pe enigmaticul şi disciplinatul Simon, un bărbat obişnuit să obţină tot ce vrea.

EROTISM EXTREM

„După doar un singur weekend devenise dependentă de plăcerile pe care învăţase să le savureze aici, în acest aşezământ foarte special. Dacă cineva i-ar fi spus cât de erotic i s-ar părea să fie forţată să se supună, să devină obedientă, i-ar fi râs în nas. În toate relaţiile, ea deţinuse controlul şi aşa îi plăcea să fie. Dar experienţa ei la Paradis o schimbase complet..."

Marina Anderson este pseudonimul unei autoare consacrate de literatură erotică. Printre romanele sale se numără Dark SecretsA Celebration of Hearts,Forbidden DesiresHouse of Decadence.

aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu