Blogroll

marți, 28 mai 2013

CONCURS "SUB ACEEAŞI STEA " DE JOHN GREEN



Îşi vor aminti oamenii de mine? Ce sens are viaţa mea? Ce vreau să las în urmă? Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că, de când se ştie, a fost „în fază terminală“. Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind şi el de aceeaşi boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti.

"Sub aceeași stea este un amestec de melancolie, duioşie, înţelepciune şi umor." - The New York Times

"Povestea de iubire dintre Hazel şi Augustus este cu atât mai reală, cu cât este condamnată încă de la început. Curajul şi seninătatea de care dau dovadă sunt o lecţie de viaţă dintre cele mai impresionante." - Entertainment Weekly


John Green s-a născut la 24 august 1977. Pentru romanul său de debut, LOOKING FOR ALASKA, a fost recompensat cu Michael L. Printz Award (2006). Cea mai recentă carte a sa, SUB ACEEAŞI STEA, a ocupat prima poziţie pe lista de bestselleruri a publicaţiei The New York Times. Fiind unul dintre cei mai activi scriitori pe platforme virtuale, John Green, împreună cu fratele său, a creat Brotherhood 2.0, cel mai popular proiect video online, accesat pe YouTube de peste 30 de milioane de fani Nerdfighter din întreaga lume.



CONCURS "SUB ACEEAŞI STEA " DE JOHN GREEN

Premiul 1- Sub aceeaşi stea de John Green
Premiul 2- Insurgent de Veronica Roth

Dacă vreţi să câştigaţi una dintre cele 2 cărţi, trebuie să:
-urmăriţi blogul prin GFC(stânga sus la followers) şi e-mail(stânga sus)
-daţi share la likul concursului pe facebook!CEI CARE DAU SHARE ŞI DUPĂ ŞTERG POSTUL DE PE FB SUNT DESCALIFICAŢI!
-răspundeţi la întrebarea "Cum vedeţi voi iubirea perfectă, cum v-o imaginaţi astfel încât destinele voastre să fie sub aceeaşi stea?"
Lăsaţi răspunsul la întrebare, împreună cu linkul cu share, numele GFC şi e-mailul cu care aţi dat follow întru-un comentariu!
Câştigătorul va fi ales  cu ajutorul site-ului random.org

Concursul de termină în 13 iunie!








20 de comentarii:

  1. Astfel incat destinele noastre sa fie sub aceeasi stea as spune ca trebuie sa ne uneasca un lucru important, sa avem in comun ceva important, asa cum Hazel si Augustus erau legati de faptul ca amandoi aveau o boala care ii putea omori oricand. Iubirea perfecta se naste din prietenie, care la randul ei se naste din ceva pe care cele doua persoane il au in comun, fie el si un simplu gand.
    Share: https://www.facebook.com/allieeeioana/posts/526378787422498
    GFC: Allie
    Mail: allie.ioana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Gfc Romina Gianina
    romiii_94@yahoo.com
    https://www.facebook.com/marrie.ma.7/posts/387569024694531

    Iubirea perfecta nu poate fii descrisa in cuvinte . E pur si simplu . Vine de la sine,simti cu toata fiinta ta cand ai dat de persoana potrivita .

    RăspundețiȘtergere
  3. gfc nastya paun
    fb pauna oana
    email anastacie93@yahoo.com
    share https://www.facebook.com/ONUTZAA/posts/10200169603626966
    Pentru a fi cu cineva sub aceeasi stea trebuie sa te conectezi perfect cu acea persoana,sa ii simti temerile,sa ii intelegi privirile si gesturile,sa aveti aceleasi vise si planuri de viitor,sa va iubiti cu aceeasu forta cu care valurile marii lovesc stancile.Sa fi unul si acelasi cu o persoana e greu,e un vis,e un deziderat aproape imposibil,dar prin iertare,acceptarea compromisurilor fiecare om isi poate crea raiul propriu sub soare.Fericirea exista atat timp cat tu o dimensionezi,tu o creezi si tu o mentii.

    RăspundețiȘtergere
  4. GFC:deea
    email:just_fluffy94deea@yahoo.com
    share:http://www.facebook.com/profile.php?id=100001157330089
    iubirea?nu poti sa vorbesti de ea:D doar o simti:D

    RăspundețiȘtergere
  5. GFC: Diana DD
    email: diannab15@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/diana.iuliana.3192/posts/126364670901124
    Iubirea perfecta nu exista, dar atunci cand stii ca te poti baza pe cineva, iar acel cineva reuseste sa te faca fericit, poti sa admiti ca va aflati sub aceeasi stea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gfc:Andreea Ilie
    E-mail:deea_princes95@yahoo.com
    Share:https://www.facebook.com/ilie.andreea.583/posts/556885921021436
    Nu stiu daca exista sau nu iubirea perfecta;poate ca exista,dar doar in imaginatia noastra si in povesti sau poate noi nu am gasit-o inca;pentru mine,ca destinele noastre sa fie sub aceeasi stea,este atunci cand stii ca in fiecare moment al vietii tale e cineva acolo pentru tine,care te iubeste,care are incredere in tine,cineva pe care sa te poti baza de fiecare data,la bine si la greu,cineva care are aceleasi visuri ca tine,cineva care te face sa razi din cel mai banal lucru,care putin ii pasa cum arati in momentul in care te trezesti dimineata,cineva care iti spune ca esti frumoasa chiar daca tu nu crezi asta,pur si simplu,cineva care te completeaza in tot ceea ce faci!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da existe incredere, respect reciproc.
    Gfc: Alexandru Baban
    E-mail: alex_baban2006@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/baban.alexandrumarian?ref=tn_tnmn

    RăspundețiȘtergere
  8. gfc giorgiana
    mail giorgianaturcu@yahoo.com
    share:https://www.facebook.com/giorgiana.turcu.3/posts/456504367767064
    Cred ca iubirea perfecta este cea care te uneste in adolescenta, cand cresteti impreuna,cand faceti primele lucruri impreuna(primul sarut,prima noapte de iubire, prima casa impartita_)apoi cand apare un copil, pe care-l cresteti impreuna, ca simbol al iubirii...si apoi iubirea matura, a unui cuplu care stie totul despre celalalt, care comunica din priviri,pentru a fi despartiti in final numai de moarte

    RăspundețiȘtergere
  9. GFC:iulia
    mail iulia_andreea12@yahoo.com
    https://www.facebook.com/iulia.andreea.3388/posts/518418461557348
    Pai nu prea stiu ce sa spun exact despre iubire nefiind indragostita inca dar presupu ca doua persoane po fi sub aceeaşi stea atunci cand intre cele doua exista o legatura foarte puternica :)

    RăspundețiȘtergere
  10. GFC : Alexandra Sutila
    E-mail : alesutila@yahoo.com
    Share:https://www.facebook.com/alexandra.sutila/posts/458480777567162
    Ce se poate intampla sub aceeasi stea? Se pot impleti destine, se pot destrama prietenii, dar mai ales, se poate gasi dragostea si pofta de viata! Totul e sa cauti, sa crezi, sa descoperi, pentru ca niciodata nu se poate sti ce se ascunde sub aceeasi stea!

    RăspundețiȘtergere
  11. GFC: Alexandra Gheorghiev
    EMAIL: Ioana_animalx_hiena@yahoo.com
    Imi imaginez iubirea perfecta sub acceasi stea fiind sincera, calda, blanda, pura si mai tarziu prin acest rod se naste un prunc. Un prunc care merita toata grija si toata educatia cuvenita. Intr-un cuvant "unita sub aceeasi stea"

    RăspundețiȘtergere
  12. SHARE FB: https://www.facebook.com/gheorghiev.alexandra/posts/491671170904608
    AM UITAT SA LAS ASTA :P

    RăspundețiȘtergere
  13. Share: http://www.facebook.com/rob.michael.161/posts/586094164754435?notif_t=like
    GFC: Robert
    Email: mortal.roby2008@yahoo.com
    Noi doi suntem două stele pe un cer veșnic senin, deci devenim o singură ființă care se află sub aceeași stea strălucitoare!

    RăspundețiȘtergere
  14. GFC: Georgiana
    Email : nightmare_dreams_of_sadness@yahoo.com
    Share:https://www.facebook.com/mocking.bird.3348/posts/199646293525221

    Iubirea perfecta trebuie sa aibe la baza prietenie. Doua persoane care se inteleg din priviri si din micile gesturi , fiinte care sunt opuse si totusi , care pot comunica fara bariere . Ca sa descrii iubirea perfecta ai nevoie de doua persoane care pot invata una de la cealalta si sa fie intodeauna spontani , creativi si mai ales sa invete din micile lor certuri . Sa evolueze impreuna in persoane mai bune , mai pline de viata .

    RăspundețiȘtergere
  15. GFC:amy.kipps
    E-mail:toderoiuandreea@yahoo.com
    Share pe FB: https://www.facebook.com/ashley.brooms.5/posts/288045744672134
    Iubirea perfecta presupune angajare,pasiune si intimitate.Exista un triunghi al dragostei in psihologie care spune asta.O iubire perfecta ireala cred ca se regaseste in carti,de exemplu in "Damnare" de Lauren Kate.

    RăspundețiȘtergere
  16. GFC: Rares Grosu
    Mail: rares.grosu@gmail.com
    Fb: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Friot-books.blogspot.com%2F2013%2F05%2Fconcurs-sub-aceeasi-stea-de-john-green.html%3Fspref%3Dfb&h=AAQHqI41UAQE9lAxqSXHrhtYHDOvC8LdZCs70UJAo1Rn3Tg&s=1
    Iubirea perfecta nu poate fi dobandita niciodata. Tocmai de aceea iubirea trebuie sa moara atunci cand isi atinge intensitatea maxima; e la frl ca un trandafir care nu are decat o sansa, anume sa fie taiat cand floarea sa a atins frumusetea desavarsita. O planta moarta pastrata in ierbar poate sa incante ochii ani de-a randul. O iubire curmata in clipa cand a devenit foarte pasionala are puterea de a vraji oameni timp de secole intregi...

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. GFC: RedPanda
    E-mail: red_pandaa18@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/red.panda.35574/posts/1382051565346685
    Răspuns la întrebare: Ca destinele noastre să fie sub aceeaşi stea, să fim legaţi de o iubire perfectă, e nevoie de multe. Universul complotează împotriva iubirii? Se întâmplă să existe şi o iubire perfectă, aprobată de întregul univers? Oricum ar fi, nu aşa definim iubirea perfectă. O iubire perfectă este aceea ce leagă două suflete şi le leagă pe vecie. Fiecare suflet îşi are perechea lui, dar se întâmplă să nu fie găsită. Norocoşi sunt cei ce dobândesc aceste calităţi, această soartă, să aibă parte de o iubire perfectă.
    Dar eu n-am crezut niciodată în soartă. În schimb, am crezut, cred şi voi crede mereu în iubire. Iar pentru mine, iubirea perfectă se defineşte prin completare. Potrivirea sufletelor. Dorinţa de a-l vedea pe cel de lângă tine fericit. Şi chiar dacă, să spunem, este imposibilă, iar două persoane vor muri fără să fi iubit cu adevărat, fără să ştie de această iubire perfectă, ele tot vor fi avut parte de ea. Pentru că, cineva, acolo, i-a iubit cu adevărat. Şi au avut parte de iubirea perfectă.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere