Blogroll

vineri, 7 noiembrie 2014

In curand la Leda



ALLEGIANT Volumul 3 din trilogia DIVERGENT de Veronica Roth

O SINGURĂ ALEGERE TE POATE TRANSFORMA RADICAL

O SINGURĂ ALEGERE TE POATE DISTRUGE

O SINGURĂ ALEGERE TE VA DEFINI

Societatea împărţită pe facţiuni în care Tris Prior credea cândva a fost distrusă – spulberată de violenţă, conflicte şi trădări. Astfel că atunci când i se oferă şansa de a explora lumea dincolo de limitele cunoscute, Tris este pregătită. Poate că, în afara oraşului, ea şi Tobias vor putea duce o viaţă nouă, lipsită de minciuni, loialităţi puse sub semnul întrebării şi amintiri dureroase.

Însă noua realitate a lui Tris e şi mai periculoasă decât cea pe care a lăsat-o în urmă. Vechile descoperiri devin imediat de neînţeles. Adevărurile noi şi explozive schimbă inimile celor pe care ea îi iubeşte. Şi, o dată în plus, Tris trebuie să lupte pentru a înţelege complexitatea naturii umane – şi pe ea însăşi –, fiind în acelaşi timp nevoită să facă faţă unor alegeri imposibile despre curaj, loialitate, sacrificiu şi iubire.

Narat dintr-o perspectivă duală captivantă, ALLEGIANT conduce seria Divergent către un final tulburător, dezvăluind secretele lumii distopice care a captivat milioane de cititori.

Veronica Roth a absolvit Northwestern University, cu o specializare în scriere creatoare. Romanul ei de debut, DIVERGENT, s-a bucurat de un mare succes, devenind la scurt timp după publicare bestseller New York Times şi fiind ecranizat într-o superproducţie de succes.
În prezent, Veronica locuieşte în apropiere de Chicago, împreună cu soţul ei, şi îşi dedică tot timpul scrisului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu