Blogroll

duminică, 23 noiembrie 2014

Felicitari!

Editura Trei a primit la cea de-a 21-a ediție a Târgului Gaudeamus Premiul de Excelență "pentru succesul unei construcții editoriale axate pe psihologie și psihanaliză, extinsă apoi, prin alte titluri și prin afilierea Pandora M, către literatură și către alte domenii, cu vocație generalistă".

Cu lansarea volumlui recompensat cu Premiul Femina în 2009 - Nimeni de Gwenaelle Aubry - şi multe noutăţi editoriale cu reducere de până la 50%, Grupul Editorial Trei s-a aflat şi la această ediţie a Târgului Gaudeamus aproape de cititorii săi.

Viermele de mătase de Robert Galbraith (pseudonimul lui J.K. Rowling) a fost cel mai căutat roman de la Editura Trei la această ediţie a Târgului Gaudeamus. Următoarele poziţii în clasament au fost ocupate de Urmărit de Lee Child, Un alt fel de fericire de Mark Levy, În spatele norilor Anne Holt şi Şocul căderii de Nathan Filer.

Cele mai vândute cărţi din colecţiile de psihologie au fost: Arta de a citi gândurile de Henrik Fexeus, În căutarea sinelui de Vasile Dem Zamfirescu, Un minut la psiholog de Arnold A. Lazarus & Clifford N. Lazarus, Şi nu uita să fii fericit de Christophe Andre şi Formarea inovatorilor. Cum creşti tinerii care vor schimba lumea de mâine de Tony Wagner.

Colecţia de cărţi pentru adolescenţi – Young Fiction Connection – s-a bucurat, de asemenea, de atenţia deosebită a publicului. Cel mai vândut roman a fost Endgame de James Frey & Nils Johnson-Shelton. Oraşe de hârtie de John Green, În căutarea Sufletului Crăciunului de R. D. Mottok, Mincinoşii de E. Lockhard şi Sub aceeaşi stea de John Green au fost şi ele în topul preferinţelor tinerilor cititori.


La cea de 21-a ediţie a Târgul Internaţional Gaudeamus 2014 Grupul Editorial Trei a întregistrat o creştere a vânzărilor cu 20% faţă de ediţia precedentă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu