Blogroll

duminică, 8 decembrie 2013

In curand la Editura Trei

Unul dintre cele mai aşteptate titluri ale anului următor, HALF BAD de Sally Green, primul volum al trilogiei „Half Life”, va fi publicat în curând la Editura TREI

În Anglia zilelor noastre, vrăjitorii trăiesc laolaltă cu oamenii: vrăjitorii Albi, care sunt buni; vrăjitorii Întunecaţi, care sunt răi; şi Nathan, un adolescent de cincisprezece ani, care aparţine ambelor facţiuni. Tatăl lui Nathan este cel mai puternic şi mai crud vrăjitor Întunecat, mama sa a murit, iar el este vânat din toate părţile. Închis în cuşcă, bătut şi încătuşat, Nathan trebuie să evadeze înainte de cea de-a şaisprezecea aniversare a sa, moment în care va primi trei daruri de la tatăl său şi va deveni un vrăjitor adevărat – altminteri va muri. Dar cum poate Nathan să-şi găsească tatăl, când fiecare pas îi este urmărit, când nu poate avea încredere în nimeni – nici în familia sa şi nici în fata pe care o iubeşte?
În tradiţia romanelor lui Patrick Ness şi Markus Zusak, HALF BAD este o aventură palpitantă despre alienare şi neclintita voinţă de a supravieţui, o poveste care te va prinde în mreje şi nu îţi va mai da drumul până la final.

Romanul, catalogat drept un „thriller supranatural”, va fi lansat în primăvara lui 2014, în colecţia YOUNG FICTION CONNECTION.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu