Blogroll

miercuri, 20 februarie 2013

Recenzie Cincizeci de umbre descătuşate



  Mulţumesc editurii Trei pentru carte! Mi-a  făcut mare plăcere să citesc seria! Am mai spus-o de 100 de ori, nu vă mai lăsaţi afectaţi de părerile hate-ărilor şi puneţi-vă pe citit:)) Cel mai mult m-a impresionant că deşi doar pe final a fost un boom tot nu am putut să las cartea din mână. Se vede că odată cu maturizarea lui Ana s-a maturizat şi autoarea. Se simte diferenţă între prima şi ultima carte, în prima s-a axat prea mult pe partea erotică iar în ultimul volum se vede schimbarea de perspectivă şi că Ana nu se mai lasă aşa mult şi nu mai face numai ce vrea Christian. Dar ce nu mi-a plăcut a fost epilogul din viitor. Nu îmi place când finalul e prea închis şi îţi limitează imaginaţia.
   În ultimul volum, Ana, sau doamna Grey:)), îşi petrece luna de miere cu noul ei soţ pe o croazieră. După ce se întorc acasă, Ana e urmărită când conduce maşina de Jack Hyde, fostul ei şef. Christian triplează securitatea pentru Ana şi aceasta are voie doar traseul casă-servici. Normal că Ana nu ascultă şi iese peste tot. Restul cărţii ilustrează viaţa celor doi până când sora lui Christian e răpită de Jack, care o sună pe Ana să-i spună că dacă nu aduce 5 mil de dolari în 2 ore, o omoară. Aceasta îi spune lui Grey că se desparte de el după ce în zilele precedente au avut un mega scandal, ca să-l protejeze şi pe el şi pe sora sa. Până la urmă ea reuşeşte să-i salveze sora, iar aceasta se împacă cu Christian. 
   Cincizeci de umbre descătuşate e cu siguranţă volumul meu preferat. Te ataşezi foarte uşor de personaje şi începi să le priveşti viţa ca ceva real , nu ca o aventură. Ana începe să fie mai curajoasă, Christian are mai multă încredere în ea iar aceştia încep să se iubească tot mai mult cu fiecare pagină. Deşi provin din capetele opuse ale universului, aceştia se potrivesc perfect, cu tot cu defecte şi calităţi. Mă bucur că nu m-am lăsat păcălit de falsele zvonuri şi am citit seria. O să-i simt lipsa...(Ce trist e să termini o serie:( )

Citate:
"-Doamnă Grey, sunt foarte încântat să te anunţ că ai mai luat în greutate....
dacă nu ai nimic împotrivă, o să luăm liftul." pag. 115

Melodie:

Notă:
Previzualizaţi

4 comentarii:

  1. ei, am citit atatea recenzii ale seriei, si nu toate favorabile,.,am cumparat si eu primele doua volume, insa nu am reusit inca sa le citesc...sper cat de curand.

    RăspundețiȘtergere