Blogroll

vineri, 15 februarie 2013

FERICIREA INCEPE AZI

NU UITATI DE CONCURS!

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)
FERICIREA INCEPE AZI
Autor: Jamie McGuire
Traducere din engleza de Shauki Al-Gareeb
Nr. de pagini: 440
Pret: 39.00 lei

Editura Trei

Iubirea adevarata scoate la iveala tot ce este mai bun in tine...

Abby Abernathy s-a hotarat sa devina altcineva. Acum e o fata buna, nu bea si nu vorbeste urat, are haine cuminti in sifonier. Crede ca s-a distantat suficient de lucrurile intunecate din trecutul ei, dar cand ajunge la colegiu impreuna cu prietena sa cea mai buna, dorinta de un nou inceput este supusa provocarilor.
Travis Maddox, siret, istet si acoperit cu tatuaje, reprezinta tot ceea ce Abby vrea – si trebuie – sa evite. Travis isi petrece noptile castigand bani din lupte, iar ziua e seducatorul numarul unu al campusului. Intrigat de rezistenta lui Abby la farmecele sale, Travis o face sa intre in viata lui printr-un pariu.

"Povestea relatiei dintre Abby Abernathy si Travis Maddox constituie o excelenta radiografie a adolescentei, cu toate framantarile, visurile si frumusetea ei." - Reading, Eating & Dreaming

"Va garantez ca veti fi atat de captivati de aceasta carte, incat veti lasa orice alta activitate deoparte!" - BookWhisperer Reviews
"Am facut o adevarata pasiune pentru personajele acestui roman." - The Daily Quirk
"...Noul meu romance preferat, cu o doza subtila de erotism rafinat." - Nightly Reading Review
Jamie McGuire s-a nascut la Tulsa, Oklahoma. A fost crescuta de mama ei in Blackwell, unde a absolvit liceul in 1997. A urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma si Autry Technology Center, pe care l-a absolvit cu o diploma in radiografie. Jamielocuieste la Enid, Oklahoma, cu sotul sau si cei trei copii ai lor. Debutul ei literar l-a reprezentat Providence, o trilogie pentru tineret care imbina tema dragostei cu fenomenele paranormale. Ca si trilogia Fifty Shades a lui E L James, Fericirea incepe azi a devenit un fenomen al pietei de carte, inregistrand vanzari fabuloase, desi initial romanul a fost publicat doar pe internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu