Blogroll

miercuri, 13 februarie 2013

CONCURS Valentine's Day!!

Fericirea începe azi                                                  CONCURS VALENTINE'S DAY - FERICIREA ÎNCEPE AZI! 
 Tot ce trebuie să faceţi ca să câştigaţi un volum din Fericirea începe azi de Jamie McGuire e să :
-Să urmăriţi blogul (follow sus în stânga la "followers")
-Să postaţi pe facebook/blog likul cu concursul 
-Să lăsaţi un comentariu mai jos cu linkul  unde aţi postat concursul şi răspuns la întrebarea "Pe tine ce te face fericit într-o zi în care toate merg prost?"
Concursul începe azi, 13 februarie 2013 şi se încheie în 20 februarie 2013!
Şi un mic cadou de la mine, LOCUL 2 câştigă Micuţele Mincinoase de Sara Shepard!


Despre carte:
Iubirea adevărată scoate la iveală tot ce este mai bun în tine...

Abby Abernathy s-a hotărât să devină altcineva. Acum e o fată bună, nu bea şi nu vorbeşte urât, are haine cuminti în şifonier. Crede că s-a distanţat suficient de lucrurile întunecate din trecutul ei, dar când ajunge la colegiu împreună cu prietena sa cea mai bună, dorinţa de un nou început este supusă provocărilor.
Travis Maddox, şiret, isteţ şi acoperit cu tatuaje, reprezintă tot ceea ce Abby vrea – şi trebuie – să evite. Travis îşi petrece nopţile câştigând bani din lupte, iar ziua e seducătorul numărul unu al campusului. Intrigat de rezistenţa lui Abby la farmecele sale, Travis o face să intre în viaţa lui printr-un pariu.



21 de comentarii:

  1. Cred ca dupa o zi proasta, tot ce m-ar face fericita e ciocolata...si, eventual un film bun... Ori ceva muzica mai zguduita asa...pe care sa pot sa dansez... Sau, o plimbare prin parc [mereu imi da o stare pozitiva]... Sau doar sa vorbesc cu o persoana draga mie si sa-i spun tot ce am pe suflet :D
    Am dar follow cu numele Lina
    http://www.facebook.com/catamoldo/posts/495066050530496

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar muzica.Intodeauna imi da o anumita stare indiferent de ce s-a intamplat in ziua respectiva :)
    GFC:iulia
    https://twitter.com/iulia_iuliaa/status/301719457573789696

    RăspundețiȘtergere
  3. GFC: Cassie
    https://twitter.com/aceeasi/status/301732299068809216

    De obicei, o carte buna, impreuna cu o ceasca de ceai si muzica. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. gfc mirela_8923
    pai depinde o carte buna si ceva dulce, daca situatia e chiar atat de grava presupun ca o comedie buna, muzica hmmmm nu prea ar merge ca mai tare as plange apoi...
    http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Friot-books.blogspot.com%2F2013%2F02%2Fconcurs-valentines-day.html%3Fspref%3Dfb&t=CONCURS+Valentine%27s+Day%21%21

    RăspundețiȘtergere
  5. GFC: Allie
    http://life-inside-your-eyes.blogspot.ro/2013/02/riot-books-concurs-valentines-day.html
    Hmm... As spune muzica si o ciocolata, sau o carte buna, un film bun si putina liniste.

    RăspundețiȘtergere
  6. gfc rotten apple
    O cafea si o carte buna + niste muzica data la maxim mi-ar imbunatati cu siguranta ziua.
    https://twitter.com/hellwithiin, aici ii linkul

    RăspundețiȘtergere
  7. GFC: Cristina
    http://www.facebook.com/cristina.niko/posts/345964612185259

    In primul rand, daca imi vad parintii si stam de vorba sau mancam impreuna ma inveselesc mereu. Apoi, o alta tereapie este muzica care ma binedispune sau care e un prieten bun in unele momente. Nu refuz nici ciocolata sau cartile sau filmele atata timp cat sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. GFC:Katherine
    http://www.facebook.com/mariana.dan.3/posts/346720228773884
    Muzica mi-ar face ziua mai buna. Uneori ma intristeaza si uneori ma inveseleste. Ce ne-am face fara muzica?

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu ne spui nimic despre carte?

    RăspundețiȘtergere
  10. GFC: JustLaugh
    Share: https://www.facebook.com/Izabela.Laura/posts/218268148302102

    Mereu ma bine dispune aparitia unui nou episod din serialele pe care le urmaresc. Dar de cele mai multe ori cand lucrurile merg prost in a cea zi cel mai bun mod de a imi schimba starea e atunci cand imi petrec timpul cu prieteni sau cu prietena mea cea mai buna care mereu ma face sa rad indiferent de situatie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pur și simplu muzica. Pot spune că „strâng melodii albe pentru zile negre”, adică mai exact, am pregătit un playlist cu melodii care să mă facă să mă simt mai bine, deobicei muzică pop sau jazz. Apoi, dacă mănânc puțină ciocolată și citesc ceva care să-mi capteze atenția mă simt mai bine. Însă, în zilele de școală îmi îngrop suferința în teme.. Cele mai bune rezultate într-o zi de iarnă : când ieși cu sania. Iei puțin aer curat, poate chiar și o brâncă în zăpadă și te vei simți mai bine..
    https://www.facebook.com/b.Flavia98/posts/432351483510667
    GFC : Flavia

    RăspundețiȘtergere
  12. Intr-o zi in care universul pare sa comploteze impotriva mea prefer sa stau in camera mea, citind o carte buna . Filele rasfoite ma fac mereu sa ma simt mai bine. Daca prima metoda nu merge incep ascult muzica ,cu o ceasca de ciocolata calda in mana .Cele mai bune ''medicamente''.
    GFC:Raluca
    http://www.facebook.com/raluca.nicolae.1/posts/505095099543074

    RăspundețiȘtergere
  13. lucrurile care ma inveselesc sunt melodiile preferate, ceva dulce si filmulete comice pe youtube :))
    gfc: andreea87
    share: http://www.facebook.com/andreea.chirita.87/posts/383274901770354

    RăspundețiȘtergere
  14. Ruxandraa Dobre
    GFK: Ruxandraa
    Hm, intr'o zi in care nimic nu merge bine, o carte noua este cam tot ce am nevoie, sa ma inchid intr'un univers in care pot fi orice, si pot face tot ceea ce vreau, este scaparea mea din orice situatie.
    Totusi, un zambet din partea persoanelor pe care le iubesc, cat de mic, dar sincer, ma va inveseli, macar putin, cu siguranta.

    Multumim pentru concurs^^.

    RăspundețiȘtergere
  15. gfc:deea
    share:http://www.facebook.com/profile.php?id=100001157330089
    Ce ma face pe mine fericit dupa o zi proasta?sincer c artile. e atat de placut sa te rupi de aceea tristete si sa te invalui cu momentele buna sau actiunea dintro carte,te face sa uiti pentru o clipa ca macar mai existi pe lumea asta:d

    RăspundețiȘtergere
  16. http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=535331526487156&id=100002582448476


    Singurul lucru care m-ar face fericită într-o zi în care totul pare să meargă exact pe dos este o plimbare lunga, în ploaie, prin parc. Iubesc ploaia şi natura în aceeaşi măsură, iar amestecul creat de cele două, pe lângă faptul că mă linişteşte şi mă eliberează de toate energiile negative aruncate asupra mea, mă face să zâmbesc şi la rândul meu să împart zâmbete celor care au nevoie de ele.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cu siguranta muzica si cititul ma ajuta mereu sa ma deconectez de toate problemele dintr-o zi, ma transporta in alta lume, in lumea mea perfecta, dar intr-o zi in care toate merg prost, singurul lucru care ma face fericita e sa vorbesc cu cei mai buni prieteni ai mei. Ei sunt singurii care ma pot face sa rad si sa uit de toate problemele mele. E interesant cum doua persoane pot sa iti patrunda asa adanc in inima si un singur zambet, o incurajare sau o gluma poate sa iti schime radical starea de spirit. Nu stiu, lumea spune ca prietenii nu sunt pe viata and call me naive, dar eu cred ca sunt! In lumea asta, eu stiu ca singurul lucru pe care ma pot baza mereu sunt prietenii mei, indiferent de cat de complicata sau banala e relatia noastra. Indiferent de cat de mult ne certam, daca nu ne vorbim, daca ne evervam stiu ca la sfarsitul zilei, daca ar fi sa ii sun si sa le spun ca am nevoie de ei, nici nu ar sta pe ganduri si ar veni sa ma ajute, sa ma asculte. Deci, intr-o "zi neagra", ce ma face pe mine fericita e sa imi petrec ultimele momente din acea zi cu prietenii mei, pentru ca ei pot face lumea reala sa para o lume de vis.

    aaaa...si cu siguranta Damon!


    http://alexisred.wordpress.com/2013/02/17/contest/
    GFC: Alexis Red

    RăspundețiȘtergere
  18. După o zi în care totul merge prost cred că cel mai fericită m-ar face o cana cu ceai de mentă, o carte bună (Jane Eyre-pe care o citesc acum)muzică bună și bineînțeles să aud ploaia pe fundal(știu că acum nu e posibil da eu ador sunetul ploii). Și bineînțeles un sfat bun de la o persoană dragă.
    GFC:Ioana
    http://booksmistery.blogspot.ro/2013/02/concursuri.html

    RăspundețiȘtergere
  19. postare fb:https://www.facebook.com/giorgiana.turcu.3/posts/516789205037786
    gfc giorgiana
    o zi in care totul merge prost se repara cu o ceasca de cafea, un joc de-a v-ati ascunselea cu fetita mea,o prajitura buna proaspat scoasa din cuptor,si nu in ultimul rand cu o ora de lectura in compania unei carti grozave

    RăspundețiȘtergere
  20. Gfc:Alexandra Gheorghiev
    Postare twitter:https://twitter.com/Alexutza1992/status/303945273196040194
    O zi in care merge totul prost m-ar face fericita o cana de cafea,sa castig de asemenea o carte buna ca aceasta pe care mi-o doresc eu,ciocolata (bineinteles) si sa-mi urmaresc serialul preferat sau sa citesc o carte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere