Blogroll

miercuri, 20 februarie 2013

CÂŞTIGĂTORI CONURS FERICIREA ÎNCEPE AZI!

Pentru că majoritatea aţi scris despre cărţi/muzică/ceai am ales cele mai originale răspunsuri:
MULTUMESC EDITURII TREI!

1.Cristina
In primul rand, daca imi vad parintii si stam de vorba sau mancam impreuna ma inveselesc mereu. Apoi, o alta tereapie este muzica care ma binedispune sau care e un prieten bun in unele momente. Nu refuz nici ciocolata sau cartile sau filmele atata timp cat sunt bune.

2.justlaugh
Mereu ma bine dispune aparitia unui nou episod din serialele pe care le urmaresc. Dar de cele mai multe ori cand lucrurile merg prost in a cea zi cel mai bun mod de a imi schimba starea e atunci cand imi petrec timpul cu prieteni sau cu prietena mea cea mai buna care mereu ma face sa rad indiferent de situatie.

3.Flavia«3
Pur și simplu muzica. Pot spune că „strâng melodii albe pentru zile negre”, adică mai exact, am pregătit un playlist cu melodii care să mă facă să mă simt mai bine, deobicei muzică pop sau jazz. Apoi, dacă mănânc puțină ciocolată și citesc ceva care să-mi capteze atenția mă simt mai bine. Însă, în zilele de școală îmi îngrop suferința în teme.. Cele mai bune rezultate într-o zi de iarnă : când ieși cu sania. Iei puțin aer curat, poate chiar și o brâncă în zăpadă și te vei simți mai bine..

4.andreea chirita -lol:))
lucrurile care ma inveselesc sunt melodiile preferate, ceva dulce si filmulete comice pe youtube :))

5.Ruxandraa
Hm, intr'o zi in care nimic nu merge bine, o carte noua este cam tot ce am nevoie, sa ma inchid intr'un univers in care pot fi orice, si pot face tot ceea ce vreau, este scaparea mea din orice situatie.
Totusi, un zambet din partea persoanelor pe care le iubesc, cat de mic, dar sincer, ma va inveseli, macar putin, cu siguranta.

6.Otilia Pintilie
Singurul lucru care m-ar face fericită într-o zi în care totul pare să meargă exact pe dos este o plimbare lunga, în ploaie, prin parc. Iubesc ploaia şi natura în aceeaşi măsură, iar amestecul creat de cele două, pe lângă faptul că mă linişteşte şi mă eliberează de toate energiile negative aruncate asupra mea, mă face să zâmbesc şi la rândul meu să împart zâmbete celor care au nevoie de ele.

7.alexisred
Cu siguranta muzica si cititul ma ajuta mereu sa ma deconectez de toate problemele dintr-o zi, ma transporta in alta lume, in lumea mea perfecta, dar intr-o zi in care toate merg prost, singurul lucru care ma face fericita e sa vorbesc cu cei mai buni prieteni ai mei. Ei sunt singurii care ma pot face sa rad si sa uit de toate problemele mele. E interesant cum doua persoane pot sa iti patrunda asa adanc in inima si un singur zambet, o incurajare sau o gluma poate sa iti schime radical starea de spirit. Nu stiu, lumea spune ca prietenii nu sunt pe viata and call me naive, dar eu cred ca sunt! In lumea asta, eu stiu ca singurul lucru pe care ma pot baza mereu sunt prietenii mei, indiferent de cat de complicata sau banala e relatia noastra. Indiferent de cat de mult ne certam, daca nu ne vorbim, daca ne evervam stiu ca la sfarsitul zilei, daca ar fi sa ii sun si sa le spun ca am nevoie de ei, nici nu ar sta pe ganduri si ar veni sa ma ajute, sa ma asculte. Deci, intr-o "zi neagra", ce ma face pe mine fericita e sa imi petrec ultimele momente din acea zi cu prietenii mei, pentru ca ei pot face lumea reala sa para o lume de vis.
aaaa...si cu siguranta Damon!

8.giorgiana-ce draguţ:)
o zi in care totul merge prost se repara cu o ceasca de cafea, un joc de-a v-ati ascunselea cu fetita mea,o prajitura buna proaspat scoasa din cuptor,si nu in ultimul rand cu o ora de lectura in compania unei carti grozave

Am numerotat exact după numărul comentariului NU după cât de mult mi-a plăcut(comentariul cristinei a fost primul care a fost despre altceva înafară de muzica carte ceai, a lui justlaugh al 2-lea....)
Câştigătorul cărţii Fericirea începe azi este....
Numărul 7- alexisred!!!

 Te rog să-mi trimiţi un e-mail cu adresa completă la adresa bogdanoprea3@gmail.com!

Acum Micuţele mincinoase. Aici vă iau pe toţi în considerare
Rotten apple a câştigat Micuţele Mincinoase! Să-mi trimiţi şi tu adresa completă la adesa de e-mail de mai sus!

Mulţumesc că aţi participat la concurs şi vă mai aştept la următoarele concursuri cu noi premii!


6 comentarii:

  1. imi pare rau ca nu am castigat fericirea incepe azi
    chiar mi o doream enorm,dar asta e!
    mult succes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca as putea as da tuturor cartea:)) dar nu pot. Multumesc ca ai participat si 'un sut in fund e un pas inainte:)' nu te lasa doboarta:)!

      Ștergere
  2. da.stiu,ai cumva un id de messenger?:D daca vrei.multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am, dar nu il folosesc:)) eu folosesc facebook ca si chat:)http://www.facebook.com/bogdanop3?ref=tn_tnmn asta e fb-ul

      Ștergere
  3. felicitari fetelor..si ma bucur ca au fost comentarii placute...speram sa ne vedem pe blog si cu alte ocazii, nu numai la concursuri

    RăspundețiȘtergere