Blogroll

joi, 11 octombrie 2012

Recenzie Acheron de Sherrilyn Kenyon

Multumesc LIBRIS din suflet pentru carte! 


Am auzit de carte de multtttt timp de carte şi Julia mi-a tot zis să o citesc şi acum apare seria si la Leda aşa că m-am hotărât să mă apuc de ea şi cu ajutorul librăriei online LIBRIS am reuşit. Cel mai mult mi-a plăcut ca intrati  instant în pielea personajelor, la nicio carte pe care am citit-o nu am " simţit " exact ce simţeau personajele. Îmi place extrem de mult cum scrie Sherrilyn, detaliu cu detaliu pus la fix, mai pe scurt din carte nu lipseşte nimic! Plus că Acheron e "născut" ca şi mine în 23 iunie!!! 

Acţiunea se petrece acum 15 mii de ani când se nasc doi fraţi,Styxx şi Acheron care era orb. Pentru asta toată familia îl ura şi îl marginalizau înafară de sora lui mai mare Ryssa. Dar la vârsta de opt ani el este luat de către unchiul său şi dus din Grecia în Atlantis unde el devine slugă sexuală împotriva voinţei lui şi fără să ştie nimeni. Peste câţiva ani, Ryssa nu mai aude nimic de fratele ei şi merge, fără să ştie nimeni, la el. Ajunsă acolo află că el a devenit ce a devenit, acesta nu o mai cunoaşte fiind sub influenţa unor droguri şi Ryssa îl ia fără să ştie nimeni şi îl duce spre casă. Aceasta află că el era torturat zilnic şi abuzat sexual non-stop. Dar pe când ajung 'acasă', Ryssa află că tatăl lor nu îl vrea pe Acheron aşa ca fug în altă parte dar sunt prinşi iar Acheron e dus înapoi. După puţini ani, unchiul lor moare, aşa că Acheron e adus în Grecia unde e închis în camera lui tot timpul. Acesta se împrieteneşte cu zeiţa Artemis cu care are o relaţie mai aprinsă, tot înpotriva lui. Deşi e sub protecţia neoficială a zeiţei, acesta e în continuare torturat de tatăl şi fratele lui pentru fapte pe care nu le-a comis. Până în final, când află că el e un mare zeu, iar mama lui, zeiţa Apollymi ia dat sarcina unei muritoare (habar nu am procesul) pentru al proteja de toţi zeii care vor să îl distrugă pentru că el va deveni unul dintre cei mai puternici zei. În final, el moare şi citiţi cartea ca să vedeţi continuarea....

Cartea asta a fost scrisă probabil în Rai pentru că e superbă şi de neegalat. Citeam şi de fiecare dată când Acheron era torturat pur şi simplu simţeam că nu mai vreau şi că nu merită. Şi peste 50 de pagini iară era torturat şi tot aşa. Când trecea prin diferite situaţii mă tot gândeam la strategii cum sa scapre şi să fugă. Cartea e foarte imprevizibilă şi e imposibil să te plictiseşti.

Am găsit un citat care mi-a plăcut :))
"Is that....Julio Iglesias"
"Enrique" -pag 459 

Melodie:


Notă (ar trebui să fac una fac un "mega-RIOT! ")
Previzualizaţi

Un comentariu:

  1. hi pot sa te uiti pe blogu meu si sami dai o parere pe yukiblack.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere