Blogroll

vineri, 5 octombrie 2012

Veşnic Tânăr la TREI!

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)VESNIC TANAR
Autor: Dr. Nicholas Perricone
Traducere din engleza de Ancuta Ianc
Colectia: Citeste sanatos
Nr. de pagini: 416
Pret: 39.00 lei
Editura: Lifestyle Publishing

Cel mai inovator si mai complet program pentru ingrijirea pielii si a corpului creat vreodata

Dr. Nicholas Perricone, autor de bestselleruri New York Times, ne prezinta nutrigenomica, o noua si puternica strategie pentru mentinerea unui ten frumos si a unui corp sanatos, cu o infatisare tinereasca, indiferent de varsta. Cel pe care Vogue il considera unul dintre primii patru dermatologi din Statele Unite ale Americii are o audienta imensa, care include multe dintre cele mai frumoase chipuri ale lumii.
Urmand programul remarcabil, dar simplu, pe care dr. Perricone il prezinta in cartea de fata, veti invata cum sa opriti actiunea genelor responsabile pentru imbatranire si sa stimulati actiunea genelor care vor:

• reintineri tenul ridat;
• inlatura grasimea corporala;
• creste masa musculara;
• imbunatati functiile cerebrale si memoria creste energia;
• accentua starea de bine psihic si fizic.

In centrul acestei carti se afla o noua si captivanta stiinta: nutrigenomica si expresia genelor. Cu viziunea sa inovatoare, 
dr. Perricone a aplicat aceasta stiinta cu scopul de a reduce ridurile si de a transforma tenul intr-unul suplu, fin si stralucitor. Programul propus de el va sterge pur si simplu anii de pe chipul si corpul dumneavoastra, va va imbunatati sanatatea si vitalitatea si va intensifica limpezimea gandirii.

"Sunt o mare admiratoare a 
dr. Perricone si a filosofiei lui, potrivit careia 'adevarata frumusete inseamna o sanatate radianta'. In Vesnic tanar veti descoperi cheile acestei imparatii, alimentele miraculoase si nutrientii pentru un ten si un corp reintinerite in mod fabulos. Multumesc, dr. Perricone!" - EVA MENDES, actrita si filantrop

"Dr. Nicholas Perricone a schimbat modul in care ne hranim. El a adus in centrul atentiei alimente inalt performante, ajutandu-ne sa navigam printre rafturile cu produse si sa facem alegeri inteligente in ceea ce priveste nutritia, pentru a avea un ten si un corp sanatos. Dupa ce am citit Vesnic tanar, mi-am completat imediat proviziile de chia aurie si de nasturel!" - YING CHU, Director al departamentului de sanatate si frumusete, Marie Claire

Dr. Nicholas Perricone este medic primar dermatolog, inventator cu premii in palmares, cercetator stiintific si expert antiimbatranire recunoscut pe plan international, fiind, totodata, personajul principal al unei serii de productii TV de succes realizate de PBS si un invitat popular la Oprah, Buna dimineata America, emisiunea Today si 20/20, precum si la alte emisiuni.

Vizitaţi pagina de internet a autorului la adresa www.perriconemd.com şi urmăriţi-l pe twitter lahttp://twitter.com/DrPerricone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu