Blogroll

vineri, 29 iunie 2012

Copilul German de Camilla Lackberg la editura Trei


Copilul German
Până unde poţi merge ca să ascunzi adevărul?
Erica Falck descoperă cu uimire o medalie nazistă printre lucrurile care i-au rămas de la mama ei. Bântuită de amintirea unei copilării lipsite de tandreţe, Erica se hotărăşte să sondeze trecutul familiei sale şi să-i afle secretele. 
Oare de ce mama ei a păstrat o veche medalie nazistă şi cămăşuţa însângerată a unui copil?
Cercetările o conduc pe Erica Falck acasă la un profesor de istorie pensionar, care a făcut parte din cercul de prieteni ai mamei sale în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Numai că întrebările pe care le pune sunt întâmpinate cu răspunsuri ciudate şi evazive. 
Două zile mai târziu, profesorul de istorie are parte de o moarte violentă.
Soţul Ericăi, ofiţerul de poliţie Patrik Hedström, deşi aflat în concediu de paternitate, se va implica şi el curând în ancheta privind această crimă atroce.

„Camilla Läckberg este expertă în a combina scene domestice cu poveşti pline de suspans şi de o tensiune maximă. O lectură obligatorie pentru fanii senzaţiilor tari!" -- The Guardian „O poveste care te tulbură şi te fascinează deopotrivă – o demonstraţie de virtuozitate din partea celei mai faimoase scriitoare suedeze de romane poliţiste." -- The Independent„O încântare! Tensionat şi incitant, romanul Camillei Läckberg nu-ţi dă nicio clipă de răgaz." -- News of the World

Deşi se teme de ce va descoperi, Erica se hotărăşte să citească jurnalul mamei sale – ceea ce află este dureros şi surprinzător. 
Trecutul întunecat iese la lumină, împreună cu adevăruri necruţătoare.
Un thriller psihologic despre lupta îndârjită a unei femei care trăieşte unul dintre cele mai întunecate capitole din istoria Europei.

COMANDĂ AICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu