Blogroll

duminică, 6 mai 2012

Darke Academy

1. Secret Lives
Academia Darke nu e o şcoală ca celelalte.Poate pentru că se mută din oraş în alt oraş. Elevii academiei sunt imposibili de frumoşi, sofisticaţi... şi bogaţi. Noua elevă Cassie Bell cu cât învaţă mai mult despre academie, cu atât e mai curioasă. Ce secrete sinistre sunt păzite de Few care selectează grupuri de elevi care să ţină străinii departe? Cine este străinul întunecat care cutreeră coridoarele noaptea? Şi ce se întâmplă cu un an înainte, când ultima şcolăriţă moare în mod misterios? Cassie descoperă repede că puţină cunoştinţă poate fi periculoasă, dar să sţi prea mult poate fi mortal.



2. Blood Ties
De data asta, Academia Darke s-a mutat în New York şi Cassie Bell nu mai e noua fată inocentă. Acum e puternică, determinată şi ascunde secrete propri. Cassie e introdusă în lumea "Few"  şi luptă pentru puterile ei şi pentru o dragoste periculoasă şi spiritul ei rău, cere să fie hrănit. Când un vechi duşman se întoarce, pus pe răzbunare, Cassie e testată până la limită. Poate să îşi salveze prietenii de la un destin îngrozitor sau îi va omorâ pentru aşi salva ei viaţa?


3.Divided souls
Moarte a urmărit Academia Darke până în Istambul, unde un vânător nevăzut e liber. Cassie Bell e fascinată de frumusteţile oraşului, dar nu are timp să se relaxeze. Ruptura dintre o flacără veche şi o nouă dragoste, ea trebuie să aleagă dintre lumea "Few" şi loialitatea faţă de prieteni ei şi între timpul petrecut cu un vânător care îi urmăreşte pe "Few". Cassie urmează să descopere, nimeni nu e mai presus de bănuială. Uneori, oamenii pe care îi iubeşti pot fi cei mai periculoşi inamici dintre toţi.

R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!R!

Ce m-a atras la serie sunt coperţile şi mă bucur că le-am descoperit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu