Blogroll

miercuri, 30 mai 2012

Academia Vampirilor de Richelle Mead la Leda

Academia Vampirilor e primul volum din seria cu acelaşi nume.
Dacă ai citit macar o carte la viaţa ta, atunci trebuie neapărat să citeşti Academia Vampirilor. Am convins jumătate din populaţie să citească primul volum şi acum mă bat pe mine la cap că de ce nu le vin comanda la volumele următoare. Merită să încerci măcar.
DOAR CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ TE POATE APĂRA DE DUŞMANII TĂI NEMURITORI…
Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morţi vii), cei mai înspăimânttori şi mai periculoşi vampiri.
Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregăteşte să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prinţesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur şi epuizant, iar, pe lângă intrigile şi comploturile din Academie, situaţia ei se complică din cauza unei idile tăinuite şi interzise. Având o legătură psihică ieşită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă faţă ameninţărilor…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu