Blogroll

joi, 28 februarie 2013

Vine, vine primăvara

Part I


Divergent de Veronica Roth

 O SINGURĂ ALEGERE
ÎŢI HOTĂRĂŞTE PRIETENII
O SINGURĂ ALEGERE
ÎŢI DEFINEŞTE IDEALURILE
O SINGURĂ ALEGERE
ÎŢI DETERMINĂ CREDINŢA – PENTRU TOTDEAUNA
O SINGURĂ ALEGERE 
TE POATE TRANSFORMA RADICAL
Într-un Chicago distopic, oraşul în care trăieşte Beatrice Prior, societatea este împărţită în cinci facţiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici) şi Erudiţia (cei inteligenţi). În fiecare an, într-o zi anume, tinerii în vârstă de şaisprezece ani trebuie să-şi aleagă facţiunea căreia îi vor fi devotaţi pentru tot restul vieţii. În ceea ce o priveşte pe Beatrice, ea trebuie să hotărască dacă rămâne alături de părinţii ei sau alege facţiunea care consideră că i se potriveşte cel mai bine. În cele din urmă, alegerea pe care o face va surprinde pe toată lumea, inclusiv pe ea însăşi.
În timpul iniţierii care urmează, marcată de o puternică rivalitate, Beatrice îşi ia un alt nume, Tris, şi se străduieşte să afle cine sunt cu adevărat prietenii ei şi, de asemenea, dacă o poveste de dragoste cu un băiat uneori fascinant, alteori enervant, îşi poate găsi locul în viaţa pe care ea şi-a ales-o. Dar Tris are un secret pe care l-a ascuns de toată lumea deoarece fusese prevenită că i-ar putea aduce moartea. Şi, pe măsură ce descoperă un conflict care ia treptat amploare, ameninţând să destrame societatea aparent perfectă în care trăieşte, află că secretul ei ar putea-o ajuta să-i salveze pe cei dragi… sau ar distruge-o.
Un pasionant thriller distopic, din care nu lipsesc decizii majore, trădări sfîşietoare, consecinţe uimitoare şi o neaşteptată poveste de dragoste.

#Fact

a

O carte intr-o poza

ANNA ȘI SĂRUTUL FRANȚUZESC, de Stephanie Perkins

       De la primul la ultimul rând, cartea este pur şi simplu cuceritoare. E amuzantă, plină de suspans, de neprevăzut şi, bineînţeles – în Paris, cel mai romantic oraş al lumii – de dragoste.
Anna este o americancă exilată la Paris (fireşte că în pofida voinţei sale) pentru ultimul an de liceu. Totul e nou, necunoscut şi potenţial de neînţeles, inclusiv şi mai ales limba, iar ea trebuie să-şi măsoare de două ori toate gesturile, toate cuvintele, confuză şi disperată să nu facă vreo gafă. Singură n-ar reuşi, dar, vorba colegei ei din vecini: „de aceea sunt prieteni pe lume”.
Cu grupul de noi prieteni, totul se schimbă radical. Şi mai ales cu St. Claire – hei, care fată ar rămâne insensibilă la o asemenea combinaţie de însuşiri „extra”: bine-făcut, frumos, inteligent, vorbăreţ şi cu un ucigător simţ al umorului? Cu o singură problemă: „St. Claire e deja luat”, are o iubită. Anna îşi repetă „suntem doar buni prieteni, suntem doar buni prieteni”, dar sentimentele, reciproce, devin de neînlăturat.
Ezitări, îndrăzneli, îndoieli, interpretări greşite, întâmplări vesele şi triste, reacţii-surpriză şi un îndelung amânat sărut – tot arsenalul seducţiei şi tot jocul dragostei, bine dozat şi excelent temporizat. Cum mărturisea o cititoare vrăjită: „E una din acele cărţi pe care le citeşti şi îţi spui: Sper să mi se întâmple şi mie asta! Sper să întâlnesc şi eu pe cineva aşa! Sper să am şi eu prieteni ca aceştia

miercuri, 27 februarie 2013

Bloodlines 4 - The Fiery Heart -COPERTĂ

Cea mai greţoasă, oribila şi prost făcută copertă pe care am văzut-o vreodată. Nu pot să cred că Richelle Mead a fost de acord cu ea.
In The Indigo Spell, Sydney was torn between the Alchemist way of life and what her heart and gut were telling her to do. And in one breathtaking moment that Richelle Mead fans will never forget, she made a decision that shocked even her. . . .

But the struggle isn't over for Sydney. As she navigates the aftermath of her life-changing decision, she still finds herself pulled in too many directions at once. Her sister Zoe has arrived, and while Sydney longs to grow closer to her, there's still so much she must keep secret. Working with Marcus has changed the way she views the Alchemists, and Sydney must tread a careful path as she harnesses her profound magical ability to undermine the way of life she was raised to defend. Consumed by passion and vengeance, Sydney struggles to keep her secret life under wraps as the threat of exposure—and re-education—looms larger than ever.

Pulses will race throughout this thrilling fourth installment in the New York Times bestselling Bloodlines series, where no secret is safe.

luni, 25 februarie 2013

Ce nice:)

Pasărea domnului la TREI!


God ce coperta genială
Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)PASAREA DOMNULUI
Autor: Mary Doria Russell
Traducere din engleza de Bogdan Perdivara
Colectia: Epsilon SF
Nr. de pagini: 616
Pret: 49.00 lei
Editura: Trei

Volum recompensat cu premiile Arthur C. Clarke, James Tiptree Jr., Kurd-Laßwitz-Preis şi British Science Fiction Association 

In anul 2019, programul SETI receptioneaza transmisiuni muzicale din vecinatatea lui Alfa Centauri. Prima expeditie spre planeta-sursa a radiotransmisiilor este organizata de Ordinul Iezuit fara stirea si aprobarea ONU, iar contactul cu ea este pierdut. Dupa 40 de ani, a doua expeditie il readuce pe Pamant pe unicul supravietuitor, iezuitul lingvist Emilio Sandoz, care relateaza povestea funesta a contactului cu alta civilizatie.

"Un sclipitor roman despre descoperirea vietii extraterestre." - Kirkus Reviews

"O lectura fascinanta si un candidat serios la titlul de cel mai bun roman science-fiction al anului." - John Clute, Mail on Sunday

Mary Doria Russell (n. 1950) s-a nascut in Chicago si a obtinut doctoratul in antropologie biologica. Pasarea Domnului a fost primul dintre cele cinci romane pe care le-a scris in 15 ani. In 1998 a fost recompensata cu Premiul John W. Campbell Award pentru "cel mai bun autor nou", iar in 2001 a fost inclusa in Gaylactic Spectrum Hall of Fame.

vineri, 22 februarie 2013

Victory tour 2

 

De pagina precedenta:))

Crezi în dragoste la prima vedere? de Cătălina Alberti


Pare greu de crezut ca doi tineri care se întâlnesc într-un aeroport aglomerat, care nu sunt într-o dispoziţie prea bună şi n-au niciun chef să meargă la Londra, să se îndrăgostească iremediabil unul de celălalt după doar 24 de ore petrecute împreună? Da, pentru că “dragostea este cel mai ciudat şi mai ilogic lucru din lume”. 

Ideea acestui roman a pornit de la o întâmplare din viaţa autoarei: “Am avut odată un zbor de noapte de la Chicago la Dublin, în care am stat alături de un om în vârstă foarte drăguţ. Am stat de vorbă în marea parte a timpului, dar dimineaţa am fost despărţiţi la liniile pentru bagaje, și nu am avut ocazia să ne luăm rămas bun. Părea un început interesant pentru o poveste de dragoste…”  Poate că pentru Jennifer n-a fost să fie, dar pentru eroii romanului, jocul sorţii şi ciudăţeniile unei sincronizări perfecte au avut un rol important. Poveste de dragoste dintre Hadley şi Oliver se derulează pe o perioadă de 24 de ore, şi ne poate convinge că da, dragostea adevărată te poate găsi când te aştepţi mai puţin.


 
Hadley Sullivan, o adolescentă de 17 ani, se gândeşte cu groază, de câteva luni, la această zi. Este ziua în care o va cunoaşte pe femeia care nu doar că-i va deveni mamă vitregă, ci este şi motivul pentru care tatăl său a ales să se stabilească la Londra. Mama lui Hadley a convins-o cu multă greutate să meargă la nuntă, şi uite, patru minute de întârziere şi stă în terminalul aeroportului Kennedy, din New York, privind cum avionul decolează fără ea. Următorul zbor spre Londra are însă o surpriză plăcută: Oliver, vecinul de scaun, un britanic adorabil. Nici Oliver nu se bucură de călătoria la Londra, dar din cu totul alte motive. Cele şase ore de zbor vor trece repede pentru cei doi, care vor sporovăi despre tot felul de lucruri, de la mâncarea favorită la Charles Dickens. Oliver o face pe Hadley să uite de claustrofobie şi de întâlnirea cu mama vitregă, pe care o consideră responsabilă de destrămarea familiei. Tatăl ei fusese invitat să predea la Oxford pentru un semestru, dar a cunoscut “iubirea vieţii” şi a ales să rămână la Londra, abanadonându-şi soţia şi fiica. Prezenţa lui Oliver o face să se simtă liniştită. Şi Oliver trece prin momente grele, deşi nu-i spune lui Hadley motivul călătoriei la Londra: merge la înmormântarea tatălui său, cu care a avut o relaţie lipsită de afecţiune

 
Deşi cei doi pleacă în această călătorie ca doi străini, o zi mai târziu ajung să se cunoască destul de bine, de parcă soarta a vrut ca drumurile lor să se intersecteze. Dacă Hadley n-ar fi întârziat, nu l-ar fi cunoscut pe Oliver. Dacă n-ar fi uitat să pună ceva în valiză, ar fi ajuns la timp la aeroport. Şi uite cum lucruri mărunte, aparent fără importanţă, au un impact enorm în viaţa noastră…  Hadley este dezamăgită de tată, se simte abandonată şi suferă pentru mama ei. Dar în decurs de 24 de ore, este o bucurie s-o vezi cum inima adolescentei se redeschide spre un tânăr încântător şi spre tatăl ei, pentru că asta este natura vindecătoare a dragostei în toate formele ei. Chiar la prima vedere pare un roman de dragoste siropos, Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere este un roman despre legăturile de familie, despre a doua şansă şi prima dragoste.

POSTER NOU CATCHING FIRE- OFICIAL

Budi Satria Kwan

Am găsit un artist care m-a lăsat cu gura căscată.

miercuri, 20 februarie 2013

Recenzie Cincizeci de umbre descătuşate



  Mulţumesc editurii Trei pentru carte! Mi-a  făcut mare plăcere să citesc seria! Am mai spus-o de 100 de ori, nu vă mai lăsaţi afectaţi de părerile hate-ărilor şi puneţi-vă pe citit:)) Cel mai mult m-a impresionant că deşi doar pe final a fost un boom tot nu am putut să las cartea din mână. Se vede că odată cu maturizarea lui Ana s-a maturizat şi autoarea. Se simte diferenţă între prima şi ultima carte, în prima s-a axat prea mult pe partea erotică iar în ultimul volum se vede schimbarea de perspectivă şi că Ana nu se mai lasă aşa mult şi nu mai face numai ce vrea Christian. Dar ce nu mi-a plăcut a fost epilogul din viitor. Nu îmi place când finalul e prea închis şi îţi limitează imaginaţia.
   În ultimul volum, Ana, sau doamna Grey:)), îşi petrece luna de miere cu noul ei soţ pe o croazieră. După ce se întorc acasă, Ana e urmărită când conduce maşina de Jack Hyde, fostul ei şef. Christian triplează securitatea pentru Ana şi aceasta are voie doar traseul casă-servici. Normal că Ana nu ascultă şi iese peste tot. Restul cărţii ilustrează viaţa celor doi până când sora lui Christian e răpită de Jack, care o sună pe Ana să-i spună că dacă nu aduce 5 mil de dolari în 2 ore, o omoară. Aceasta îi spune lui Grey că se desparte de el după ce în zilele precedente au avut un mega scandal, ca să-l protejeze şi pe el şi pe sora sa. Până la urmă ea reuşeşte să-i salveze sora, iar aceasta se împacă cu Christian. 
   Cincizeci de umbre descătuşate e cu siguranţă volumul meu preferat. Te ataşezi foarte uşor de personaje şi începi să le priveşti viţa ca ceva real , nu ca o aventură. Ana începe să fie mai curajoasă, Christian are mai multă încredere în ea iar aceştia încep să se iubească tot mai mult cu fiecare pagină. Deşi provin din capetele opuse ale universului, aceştia se potrivesc perfect, cu tot cu defecte şi calităţi. Mă bucur că nu m-am lăsat păcălit de falsele zvonuri şi am citit seria. O să-i simt lipsa...(Ce trist e să termini o serie:( )

Citate:
"-Doamnă Grey, sunt foarte încântat să te anunţ că ai mai luat în greutate....
dacă nu ai nimic împotrivă, o să luăm liftul." pag. 115

Melodie:

Notă:
Previzualizaţi

Vol 9 din Cronicile Wardstone- Aliata Vraciului

Dacă nu aţi citit seria nici nu mai trebuie să staţi pe gânduri. Eu aş băga-o programa şcolară, carte obligatorie, bac!:))
a

CÂŞTIGĂTORI CONURS FERICIREA ÎNCEPE AZI!

Pentru că majoritatea aţi scris despre cărţi/muzică/ceai am ales cele mai originale răspunsuri:
MULTUMESC EDITURII TREI!

1.Cristina
In primul rand, daca imi vad parintii si stam de vorba sau mancam impreuna ma inveselesc mereu. Apoi, o alta tereapie este muzica care ma binedispune sau care e un prieten bun in unele momente. Nu refuz nici ciocolata sau cartile sau filmele atata timp cat sunt bune.

2.justlaugh
Mereu ma bine dispune aparitia unui nou episod din serialele pe care le urmaresc. Dar de cele mai multe ori cand lucrurile merg prost in a cea zi cel mai bun mod de a imi schimba starea e atunci cand imi petrec timpul cu prieteni sau cu prietena mea cea mai buna care mereu ma face sa rad indiferent de situatie.

3.Flavia«3
Pur și simplu muzica. Pot spune că „strâng melodii albe pentru zile negre”, adică mai exact, am pregătit un playlist cu melodii care să mă facă să mă simt mai bine, deobicei muzică pop sau jazz. Apoi, dacă mănânc puțină ciocolată și citesc ceva care să-mi capteze atenția mă simt mai bine. Însă, în zilele de școală îmi îngrop suferința în teme.. Cele mai bune rezultate într-o zi de iarnă : când ieși cu sania. Iei puțin aer curat, poate chiar și o brâncă în zăpadă și te vei simți mai bine..

4.andreea chirita -lol:))
lucrurile care ma inveselesc sunt melodiile preferate, ceva dulce si filmulete comice pe youtube :))

5.Ruxandraa
Hm, intr'o zi in care nimic nu merge bine, o carte noua este cam tot ce am nevoie, sa ma inchid intr'un univers in care pot fi orice, si pot face tot ceea ce vreau, este scaparea mea din orice situatie.
Totusi, un zambet din partea persoanelor pe care le iubesc, cat de mic, dar sincer, ma va inveseli, macar putin, cu siguranta.

6.Otilia Pintilie
Singurul lucru care m-ar face fericită într-o zi în care totul pare să meargă exact pe dos este o plimbare lunga, în ploaie, prin parc. Iubesc ploaia şi natura în aceeaşi măsură, iar amestecul creat de cele două, pe lângă faptul că mă linişteşte şi mă eliberează de toate energiile negative aruncate asupra mea, mă face să zâmbesc şi la rândul meu să împart zâmbete celor care au nevoie de ele.

7.alexisred
Cu siguranta muzica si cititul ma ajuta mereu sa ma deconectez de toate problemele dintr-o zi, ma transporta in alta lume, in lumea mea perfecta, dar intr-o zi in care toate merg prost, singurul lucru care ma face fericita e sa vorbesc cu cei mai buni prieteni ai mei. Ei sunt singurii care ma pot face sa rad si sa uit de toate problemele mele. E interesant cum doua persoane pot sa iti patrunda asa adanc in inima si un singur zambet, o incurajare sau o gluma poate sa iti schime radical starea de spirit. Nu stiu, lumea spune ca prietenii nu sunt pe viata and call me naive, dar eu cred ca sunt! In lumea asta, eu stiu ca singurul lucru pe care ma pot baza mereu sunt prietenii mei, indiferent de cat de complicata sau banala e relatia noastra. Indiferent de cat de mult ne certam, daca nu ne vorbim, daca ne evervam stiu ca la sfarsitul zilei, daca ar fi sa ii sun si sa le spun ca am nevoie de ei, nici nu ar sta pe ganduri si ar veni sa ma ajute, sa ma asculte. Deci, intr-o "zi neagra", ce ma face pe mine fericita e sa imi petrec ultimele momente din acea zi cu prietenii mei, pentru ca ei pot face lumea reala sa para o lume de vis.
aaaa...si cu siguranta Damon!

8.giorgiana-ce draguţ:)
o zi in care totul merge prost se repara cu o ceasca de cafea, un joc de-a v-ati ascunselea cu fetita mea,o prajitura buna proaspat scoasa din cuptor,si nu in ultimul rand cu o ora de lectura in compania unei carti grozave

Am numerotat exact după numărul comentariului NU după cât de mult mi-a plăcut(comentariul cristinei a fost primul care a fost despre altceva înafară de muzica carte ceai, a lui justlaugh al 2-lea....)
Câştigătorul cărţii Fericirea începe azi este....
Numărul 7- alexisred!!!

 Te rog să-mi trimiţi un e-mail cu adresa completă la adresa bogdanoprea3@gmail.com!

Acum Micuţele mincinoase. Aici vă iau pe toţi în considerare
Rotten apple a câştigat Micuţele Mincinoase! Să-mi trimiţi şi tu adresa completă la adesa de e-mail de mai sus!

Mulţumesc că aţi participat la concurs şi vă mai aştept la următoarele concursuri cu noi premii!


luni, 18 februarie 2013

Nu mă înţelegeţi greşit, o urăsc pe Rihanna dar melodia asta e o excepţie

FARMECUL DISCRET AL VIETII CONJUGALE de Douglas Kennedy

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)FARMECUL DISCRET AL VIETII CONJUGALE
Autor:
Traducere din engleza de Lidia Gradinaru
Nr. de pagini: 600
Pret: 49.00 lei

Editura Trei

Un roman despre limita dintre viata privata si viata publica.

In timp ce multi studenti americani din anii 1960 participau la marsuri impotriva razboiului, luau droguri halucinogene si erau adeptii amorului liber, Hannah Latham, fiica unui faimos profesor universitar ultraradical si al unei pictorite foarte cultivate, nu vrea decat sa se casatoreasca cu iubitul ei, viitor doctor, si sa traiasca in provincie o viata conventionala. Tanarul cuplu si baietelul lor nou-nascut se stabilesc intr-un orasel din statul Maine, insa Hannah ajunge sa se simta curand izolata si plictisita de visul ei de fata cuminte. Intr-o buna zi, in lipsa sotului, un tanar - veche cunostinta de pe vremea studentiei - apare in oras, schimbandu-i lui Hannahviata pentru totdeauna...

O carte pe care n-o poti lasa din mana, cu un suspans bine dozat, scrisa cu maiestria unui autor de romane politiste.


Farmecul discret al vietii conjugale este un roman despre limita dintre viata privata si viata publica, despre imensa prapastie dintre parinti si copii si despre felul in care nu poti scapa niciodata cu adevarat de trecutul tau. De asemenea, constituie si o analiza a moravurilor societatii contemporane, in care mass-media poate distruge vieti in cateva ore.

"Kennedy este neintrecut in a crea personaje feminine pline de rafinament, dar bantuite de framantari. Stilul sau emotioneaza si captiveaza deopotriva." - Daily Mirror

Douglas Kennedy s-a nascut in Manhattan in 1955, dar a calatorit enorm, locuind mai multi ani in Australia, apoi in Irlanda. Dupa cateva piese radio pentru BBC si o piesa de teatru, a publicat o carte de memorii de calatorie dedicata experientelor sale in Egipt, intitulata Beyond the Pyramids. A urmat o perioada jurnalistica in care a scris pentru publicatii importante: The Sunday Times, The Sunday Telegraph, The New Statesman, precum si pentru editiile britanice ale revistelor Esquire si GQ. A debutat in proza de fictiune cu romanul Dead Heart, in 1994.

Romanele sale - The Big Picture, The Job, Leaving the World, The Pursuit of Happiness, A Special Relationship, State of the Union, Temptation, Woman in the Fifth -, traduse in peste 22 de limbi, au inregistrat un succes urias de piata si s-au bucurat deopotriva de aprecierea masiva a criticii. In 2006, lui Douglas Kennedy i s-a decernat distinctia de Cavaler al Ordinului Artelor si Literelor, iar in 2009 a primit Grand Prix du Figaro, acordat de cotidianul Le Figaro.

De acelasi autor, la Editura Trei au aparut romanele Nu pleca..., O relatie speciala, Jocurile destinului si Tentatia.

vineri, 15 februarie 2013

:))

Concurs A 16-a lună

Nu uitaţi de concursul A 16-a lună de pe site-ul twilightsaga.ro
*RECOMAND FILMUL, mai ales finalul*

FERICIREA INCEPE AZI

NU UITATI DE CONCURS!

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)
FERICIREA INCEPE AZI
Autor: Jamie McGuire
Traducere din engleza de Shauki Al-Gareeb
Nr. de pagini: 440
Pret: 39.00 lei

Editura Trei

Iubirea adevarata scoate la iveala tot ce este mai bun in tine...

Abby Abernathy s-a hotarat sa devina altcineva. Acum e o fata buna, nu bea si nu vorbeste urat, are haine cuminti in sifonier. Crede ca s-a distantat suficient de lucrurile intunecate din trecutul ei, dar cand ajunge la colegiu impreuna cu prietena sa cea mai buna, dorinta de un nou inceput este supusa provocarilor.
Travis Maddox, siret, istet si acoperit cu tatuaje, reprezinta tot ceea ce Abby vrea – si trebuie – sa evite. Travis isi petrece noptile castigand bani din lupte, iar ziua e seducatorul numarul unu al campusului. Intrigat de rezistenta lui Abby la farmecele sale, Travis o face sa intre in viata lui printr-un pariu.

"Povestea relatiei dintre Abby Abernathy si Travis Maddox constituie o excelenta radiografie a adolescentei, cu toate framantarile, visurile si frumusetea ei." - Reading, Eating & Dreaming

"Va garantez ca veti fi atat de captivati de aceasta carte, incat veti lasa orice alta activitate deoparte!" - BookWhisperer Reviews
"Am facut o adevarata pasiune pentru personajele acestui roman." - The Daily Quirk
"...Noul meu romance preferat, cu o doza subtila de erotism rafinat." - Nightly Reading Review
Jamie McGuire s-a nascut la Tulsa, Oklahoma. A fost crescuta de mama ei in Blackwell, unde a absolvit liceul in 1997. A urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma si Autry Technology Center, pe care l-a absolvit cu o diploma in radiografie. Jamielocuieste la Enid, Oklahoma, cu sotul sau si cei trei copii ai lor. Debutul ei literar l-a reprezentat Providence, o trilogie pentru tineret care imbina tema dragostei cu fenomenele paranormale. Ca si trilogia Fifty Shades a lui E L James, Fericirea incepe azi a devenit un fenomen al pietei de carte, inregistrand vanzari fabuloase, desi initial romanul a fost publicat doar pe internet.

joi, 14 februarie 2013

SI DACA AS MAI TRAI O DATA de Marc Levy

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)SI DACA AS MAI TRAI O DATA
Autor: Marc Levy
Traducere din franceza de Marie-Jeanne Vasiloiu
Nr. de pagini: 336
Pret: 35.00 lei

Editura Trei

"Un thriller care nu te lasa sa respiri." - Le Parisien

Andrew Stilman este un foarte bun reporter de la New York Times si tocmai s-a casatorit.
In dimineata zilei de 9 iulie 2012, in timp ce face jogging de-a lungul raului Hudson, cineva il ataca brutal.
Isi va recapata cunostinta, dar pe data de... 9 mai 2012! Cu doua luni mai devreme. Cu doua luni inainte de a fi fost ucis!
Incepand de acum, mai are la dispozitie saizeci de zile pentru a afla cine este asasinul sau.

Doar saizeci de zile pentru a dejuca planurile sortii...

"Lectura cartii starneste o gama larga de emotii... pasiune, suspans si umor." - Le Figaro Litteraire

Romanele lui Marc Levy au fost traduse in 45 de limbi si au fost publicate in peste 27 de milioane de exemplare in lumea intreaga. Marc Levy s-a nascut in 1961, la Paris si este unul dintre cei mai populari scriitori din ultimii ani. Cariera sa de scriitor demareaza cu maximum de succes in anul 2000, cand publica romanul Si daca e adevarat…, vandut in intreaga lume in milioane de exemplare si ecranizat de Steven Spielberg (2005). Cartea a aparut in limba romana la Editura Trei, alaturi de celelalte romane ale lui Marc LevyIn alta viata; Te voi revedea; Prietenii mei, iubirile mele; Sapte zile pentru o eternitate; Unde esti; Copiii libertatii; Toate acele lucruri pe care nu n