Blogroll

sâmbătă, 1 septembrie 2012

Recenzie Crescendo de Becca Fitzpatrick

Această carte mi-a fost oferită de libraria online Libris. Mulţumesc!

 Reacţia mea după ce am terminat cartea. Dacă sunteţi fani Îngerul Nopţii, atunci în niciun caz să nu citiţi crescendo până nu apare vol 3 din serie! Deşi cartea are un final deschis care îţi dă cu pietre în cap, e MULT mai bună ca şi primul volum. Acţiune peste acţiune, mister peste mister şi o să citeşti cartea fără să o laşi din mână. Şi când îţi dai seama ca nu mai ai pagini de citit...image

O să vă povestesc pe FOARTE scurt ce se întâmplă, că nu vreau să explodaţi şi voi. Cartea începe cu discuţia lui Nora cu Patch despre Marcie Miller şi ura care şi-o poartă cele două. Nora află că Patch a fost la Marcie în faţă la casă şi se holba la fereastra dormitorului ei. Nora supărata, se desparte de Patch. Fără el, Nora îşi petrece restul timpului cu Vee şi noul ei iubit şi cel mai bun prieten a lui Patch, Rixon. Nora începe să găsească criminalul care i-a omorât tatăl şi începe să îl tot vadă şi să îl audă. Până la sfârşit când ţi-ai fi dorit să nu afli adevărul.

Eu am aşteptat mult până să mă hotărăsc să citesc Crescendo şi acum mă gândesc că mai bine aş mai fi aşteptat până la vol. 3. Totuşi, trebuie să recunosc că romanul a urcat foarte sus în topul cărţilor mele preferate şi că ar fi imposibil să nu îţi placă cartea. Nici nu mai ştiu ce să zic... să vedem ce o să ne zică vol. 3, "Tăcere".

Şi ultimul rând din penultimul capitol, care m-a cam fraierit :
" Coşmarul se sfârşise" - pag 307
trust me, nu se sfârşise

Comamdă cartea de aici.

2 comentarii:

  1. Pff, aştept "Tăcere" de cel puţin 8 luni şi nu mai apare odată. Finalul m-a făcut să o iau la pumni mentali pe autoare :))

    RăspundețiȘtergere