Blogroll

vineri, 24 februarie 2012

VREMEA MARILOR DECIZII A SOSIT!

O nouă senzaţie în universul urban fantasy!
Stranie, întunecată şi sexy!
Seria Instrumente mortale de Cassandra Clare este New York Times Bestseller
  • În curând, seria va fi ecranizată, având-o pe Lily Collins în distribuţie
  • Stephenie Meyer, autoarea hitului internaţional Amurg, este fan declarat al acestei serii
  • Seria este comparată cu celebrele Harry Potter şi Buffy, Spaima vampirilor
  • Bijuteriile inspirate de obiectele magice din roman se vând cu succes online
Vremea marilor decizii a sosit!
Seria Instrumente mortale continuă să-i fascineze pe cititorii de urban fantasy cu cel de-al treilea şi mult aşteptatul volum - ORAŞUL DE STICLĂ!
Ameninţaţi de haosul unui război, vânătorii de umbre trebuie să se hotărască dacă vor lupta alături de vampiri, vârcolaci şi celelalte creaturi din Lumea de Jos, sau împotriva lor? Între timp, Jace şi Clary au şi ei de luat o decizie dificilă: să dea sau nu curs iubirii care-i leagă, deşi ştiu prea bine că este o iubire interzisă?
Pentru a-i salva viaţa mamei sale, Clary trebuie să plece în Oraşul de Sticlă, locul de origine al vânătorilor de umbre – chiar dacă asta înseamnă să încalce Legea şi să rişte moartea. Mai grav este că Jace se opune acestui plan, iar Simon este aruncat în închisoare de către vânătorii de umbre, care îşi au bănuielile lor cu privire la acest vampir imun la lumina soarelui. Din fericire, Clary îşi găseşte un aliat — în persoana misteriosului Sebastian, care nutreşte o stranie atracţie faţă de ea. Valentine îşi adună în acest timp o armată de demoni, dar vor reuşi oare locuitorii din Lumea de Jos şi vânătorii de umbre să uite de vrajba dintre ei şi să-şi unească forţele pentru a o înfrânge?
Va putea Clary să-şi folosească puterile pentru a-i ajuta să se salveze – indiferent de preţul pe care va trebui să-l plătească?

joi, 23 februarie 2012

Wallpapere făcute de mine part 2

La ăsta am muncit doua zile deci sper să vă placă

Un nou roman al lui George R.R. Martin va apărea în curând la Nemira!

Totuşi, Dozois a considerat că ar fi de preferat ca Martin să o continue, pentru că el nu reuşea, iar în 1981 acesta din urmă s-a apucat de scris.
În 2002, Martin a decis să o dea mai departe către Daniel Abraham, care a adus la rândul său completări, iar în 2004 nuvela a fost publicată.
După ceva timp, cei trei au hotărât să o rescrie, introducând elemente noi şi mărindu-i cu mult numărul de pagini. Astfel, a apărut în 2007 romanul science fiction Hunter’s Run.
Cred că vă veţi bucura să aflaţi că, în cursul acestei veri, editura Nemira va publica romanul Hunter’s Run, în cadrul colecţiei Nautilus!
Dozois şi Martin sunt de părere că, prin contribuţia lui, Abraham a reuşit să aducă tinereţe, energie şi ambiţie, astfel încât le-a amintit de zilele când ei înşişi s-au apucat de redactarea nuvelei.
Încercând să lase în urmă sărăcia şi disperarea, Ramon Espejo decide să înceapă o viaţă nouă, pe planeta Sao Paolo. Totuşi, viaţa acolo nu este mai bună decât cea dinainte.
Într-o seară, combinaţia dintre mânie şi prea mult alcool pune stăpânire pe el, iar ce rezultă nu poate fi nimic altceva decât violenţă. Ramon este obligat să se refugieze în sălbăticie, unde descoperă ascunzătoarea unei rase evoluate de extratereştri.
Daniel Abraham spunea despre romanul pe care cei trei l-au creat împreună că este o aventură science fiction oarecum retro, cu elemente de alegorie psihologică şi de crime noir specific lui James M. Cain.
Martin, în schimb, susţine că este un roman despre identitate, credinţă şi toate acele lucruri care ne fac umani.
Voi ce părere aveţi? Sunteţi nerăbdători să-l citiţi?

Născută la miezul nopţii precomandare


Aici poţi precomanda volumul 1 din seria shadow falls!Ce-mi place coperta

luni, 20 februarie 2012

duminică, 19 februarie 2012

NĂSCUTĂ LA MIEZUL NOPŢII, volumul 1 din seria SHADOW FALLS, de C.C. Hunter

Nu rataţi această nouă serie impresionantă, care vă va bântui visele şi vă va cuceri. Bine aţi venit în tabăra Shadow Falls, cuibărită în adâncul pădurii din preajma unui orăşel pe nume Fallen…
Într-o seară, Kylie Galen ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Mama ei o trimite la Shadow Falls – o tabără pentru adolescenţi cu probleme. Însă la doar câteva ore după sosire, devine evident că toţi colegii ei au mai mult decât nişte simple „probleme”. Aici, în Shadow Falls, vampirii, vârcolacii, metamorfii, vrăjitoarele şi zânele se antrenează umăr la umăr – învaţă să-şi stăpânească puterile, să-şi controleze magia şi să trăiască în lumea normală.
Kylie nu a simţit niciodată că aparţine acelei lumi, dar, cu siguranţă, locul ei nu este nici aici, alături de o grămadă de ciudaţi paranormali. Sau este oare? Aceştia insistă că face parte dintre ei şi că a fost adusă în tabără dintr-un motiv anume.
Deşi pentru Kylie aproape nimic nu e limpede, un lucru devine dureros de clar – locul ei e în Shadow Falls…

sâmbătă, 18 februarie 2012

Same covers different books

Acum câteva zile am găsit 2 cărţi diferite (printre care si EVE publicată de Leda în 2011) şi am căutat să vad dacă mai găsesc şi iată:
1.Taine de sucub (Leda) / Shadowflame 

2.Twilight(Rao) / Words to live by

3.Cercul secret(Leda) / Raven's Shadow


4.Ceva draguţ cu căţei :))





Elixirul vieţii precomanada

Puteţi precomanda Elixirul Vieţii de Kenneth Oppel aici!
Iar aici puteţi citi primul capitol!
Trailer:

joi, 16 februarie 2012

Jennifer(Hunger Games) blondă din nou?

Cercul secret cu BRAVO!!!!





Nu rata ediţia de chioşc CERCUL SECRET de L.J. Smith

Nu rata ediţia de chioşc
CERCUL SECRET
de L.J. Smith
Începând din 28 februarie puteţi achiziţiona volumele 1, 2 şi 3
din această serie împreună cu revista BRAVO
Preţ excepţional: 10,99 lei!
O fascinantă poveste de iubire, mistere întunecate şi puteri supranaturale
Începând din 28 februarie puteţi achiziţiona RITUALUL – cartea întâi din seria CERCUL SECRET de L.J. Smith împreună cu revista BRAVO.
Iar din 13 martie, CAPTIVA – cartea a doua din seria CERCUL SECRET de L.J. Smith împreună cu revista BRAVO.
În data de 27 martie apare PUTEREA – cartea a treia din seria CERCUL SECRET de L.J. Smith împreună cu revista BRAVO.
Serialul Cercul Secret (The Secret Circle) are la baza seria cu acelaşi nume scrisă de L.J. Smith şi este difuzat din toamna lui 2011 la CW TV.
RITUALUL
Cartea întâi din seria CERCUL SECRET de L.J. Smith
PUTEREA CERCULUI A ADEMENIT-O ACASĂ…
Forţată să se mute din însorita Californie în mohorâtul orăşel New Salem, Cassie tânjeşte la început după vechea ei viaţă.
Cu timpul, se simte ciudat de legată de un grup de adolescenţi care face legea în şcoala ei. Iniţiată în sabatul vrăjitoarelor, care stăpâneşte acolo de secole, este atrasă în Cercul secret şi are parte de o aventură năucitoare şi terifiantă.
Dar atunci când se îndrăgosteşte de misteriosul Adam, Cassie are de făcut o alegere dificilă: să folosească sau nu forţele întunecate pentru a-şi atinge scopul? O singură mişcare greşită ar putea însemna sfârşitul! 
Format: 10,5 x 17,5 cm, 288 pagini
Preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO începând din 28 februarie 2012)
CAPTIVA
Cartea a doua din seria CERCUL SECRET de L.J. Smith
LUPTA DINTRE BINE ŞI RĂU CONTINUĂ...
Ademenită în cel mai popular grup cu putinţă, Cassie e fascinată de puterea – pe cât de atrăgătoare, pe atât de periculoasă – pe care tocmai şi-a descoperit-o.
Când este pusă în situaţia de a alege să folosească forţa misterioasă a sabatului fie în slujba binelui, fie a răului, Cassie îi cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, şi devine captiva unei iubiri pline de primejdii.
Vrăjită de promisiunea de a obţine dragostea cu ajutorul magiei, Cassie îi fură inima lui Adam şi strică fragilul echilibru al puterii, provocând un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevăzuse.
Va supravieţui Cercul secret?
Sau lupta crâncenă în care sunt implicate forţele binelui, răului şi iubirii îi va mistui pe toţi?
Format: 10,5 x 17,5 cm, 256 pagini
Preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO începând din 13 martie 2012)
PUTEREA 
Cartea a treia din trilogia CERCUL SECRET de L.J. Smith
CASSIE ÎŞI DESCOPERĂ PUTEREA ŞI TREBUIE SĂ-ŞI DOVEDEASCĂ LOIALITATEA... 
După întâmplările captivante prin care trece în primele două cărţi, Cassie ajunge să fie membră deplină a celui mai interesant club posibil. Ea înţelege că puterea are un preţ – şi este unul mai mare decât şi-ar fi imaginat.
Aflată la mijloc, între dorinţele diferite ale celor două conducătoare ale Cercului Secret, Cassie trebuie să-şi continue lupta. De asemenea, ea are de ales între a-şi folosi puterile supranaturale ca să le salveze viaţa celor din jurul ei şi a-şi concentra energia ca să-l păstreze pentru ea pe Adam, lucru care ar duce la dezmembrarea Cercului Secret.
Va fi suficient de curajoasă ca să abată pericolele ce planează asupra sabatului? 
Sau va cădea şi ea pradă întunericului?
Urmăreşte ultimele aventuri ale lui Cassie în New Salem şi află care este deznodământul întâmplărilor palpitante prin care trec membrii Cercului Secret!
Format: 10,5 x 17,5 cm, 288 pagini
Preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO începând din 27 martie 2012)
Serie recomandată de: Revista BRAVO.

miercuri, 15 februarie 2012

Printul mecanic (Dispozitive infernale, vol. 2)

Acum citesc primul volum,deci aştept continuarea...
În lumea magică a Londrei Victoriene, Tessa Gray şi-a şăsit În Sfârşit Locul, Alături de vânătorii de umbre. Dar liniştea se dovedeşte a fi trecătoare când forţe întunecate din Conclav plănuiesc s-o înlăture pe Charlotte, protectoarea ei, de la conducerea Institutului. Dacă se va întâmpla acest lucru, Tessa va ajunge pe străzi, pradă uşoară pentru misteriosul Magistru, care urmăreşte să se folosească de puterile ei în scopuri nu tocmai nobile.
Cu ajutorul lui Will şi Jem, Tessa descoperă că războiul purtat de Magistru împotriva vânătorilor de umbre este cât se poate de personal. El îi învinuieşte pentru o tragedie petrecută cu mult timp în urmă, din pricina căreia, susţine el, viaţa îi fusese distrusă. Pentru a descoperi secretele trecutului, cei trei prieteni călătoresc din Yorkshire-ul învăluit în ceaţă spre un conac de care sunt legate poveşti cumplite; din cartierele sărăcăcioase ale Londrei spre o sală de bal fermecătoare, unde Tessa descoperă că adevărul despre originile ei este mult mai sinistru decât îşi închipuise vreodată. Când se întâlnesc cu un demon mecanic, care-i transmite lui Will un avertisment, aceştia înţeleg că Magistrul le ştie fiecare mişcare – şi că unul dintre apropiaţii lor i-a trădat.
Tessa realizează că inima îi bate din ce în ce mai tare pentru Jem, însă dorinţa de a fi cu Will, în pofida stărilor lui sumbre, continuă să o tulbure. Dar ceva se schimbă în Will – zidul pe care băiatul şi-l construise în jurul lui începe să se năruie. Dacă-l vor găsi pe Magistru, va putea oare Will să se elibereze de secretele sale şi să-i ofere Tessei răspunsurile legate de originea şi de menirea ei?
În vreme ce căutarea Magistrului, dar şi a adevărului, îi pune pe cei trei prieteni în situaţii primejdioase, Tessa înţelege că, atunci când amesteci dragostea cu minciunile, poţi corupe chiar şi cea mai curată inimă.

Precomandă Năluca şi nălucul


În ciuda titlului tradus stupid,din punctul meu de vedere, aş citi cartea asta din cauza descrierii.
Puteţi precomanda aici cartea!

luni, 13 februarie 2012

Aici puteţi să vă înscrieţi!Merită

Elixirul vieţii

În pregătire la Leda,Elixirul vieţii.Sună interesant...


Cea mai bună carte pentru tineri a anului 2011 în topurile The Times şi Quille & Quire
CELE MAI BUNE INTENŢII
POT DA NAŞTERE
CELOR MAI ÎNTUNECATE OBSESII
Viktor şi fratele lui geamăn, Konrad, au explorat toate coridoarele secrete şi camerele tainice din somptuosul lor castel Frankenstein. Cu excepţia uneia.
Biblioteca Întunecată adăposteşte tomuri străvechi, misterioase, scrise în limbi ciudate şi pline de cunoştinţe interzise. Tatăl lor îi obligă să promită că nu vor vizita niciodată biblioteca, însă în clipa în care Konrad cade grav bolnav, Viktor înţelege că trebuie să descopere cartea ce conţine reţeta pentru legendarul Elixir al Vieţii.
Elixirul necesită doar trei ingrediente. Dar astre nefaste, o alchimie periculoasă şi un triunghi amoros nefericit pun în pericol, la fiecare pas, reuşita strădaniilor lui. Viktor ştie că nu poate să dea greş. Însă sorţii săi de izbândă depind de cât de departe poate împinge graniţele naturii, ale ştiinţei şi ale iubirii – şi cât de mult este dispus să sacrifice!

Nu rataţi Bloodz Valentine mâine cu revista Bravo!

          http://www.ledabooks.ro/Bloody_Valentine/ http://www.ledabooks.ro/Bloody_Valentine/

vineri, 10 februarie 2012

NĂLUCA ŞI NĂUCUL, vol. 1 din seria Năluca şi năucul de Stacey Kade

După o întâlnire mult prea „intimă” cu un autobuz, Alona Dare îşi schimbă statutul de Regină a Balului în… Regină a Morţilor.
Prinsă sub formă de fantomă în lumea viilor, aşteaptă cu nerăbdare, dar în zadar, lumina aceea orbitoare care să vină să o ia şi să o ducă în paradis – o plajă cu nisip alb, unde totul e gratis, de la un mojito fără alcool până la o diversitate nesfârşită de pantofi.
Din păcate, la scurt timp după moartea ei, descoperă că de fapt lumea nu o plăcea chiar atât de mult pe cât crezuse, iar prietena sa cea mai bună se grăbise să îl consoleze pe iubitul ei într-un fel cât mai… palpabil şi mai public posibil! Şi ăsta e momentul în care Will Killian, un ratat ciudat care se poartă ca un fraier, o vede şi râde de ea.
Will pare într-adevăr ciudat, dar cine n-ar fi la fel dacă ar putea să audă şi să vadă morţii tot timpul? Will a încercat mereu să-şi ascundă abilităţile, dar de data asta are de-a face cu o fantomă grozav de încăpăţânată şi obişnuită să obţină întotdeauna tot ce vrea. Şi, pentru că se pare că el e singurul care o poate ajuta pe Alona să ajungă în paradis, cei doi încheie un pact: în schimbul ajutorului lui, ea să-i fie călăuza-spirit în relaţiile lui cu fantomele şi să-l ajute să reziste în confruntările cu directorul liceului, pentru ca în final să poată absolvi cu bine şi să plece departe, într-un loc unde nu există fantome şi psihiatri.
Şi astfel începe povestea lor, spusă într-un ritm alert şi amuzant, şi plină de situaţii neprevăzute, cu o poveste de dragoste „interzisă” şi chiar cu o doză mister. Will are umor, Alona o minte ascuţită şi o limbă încă şi mai ascuţită, ceea ce face un deliciu din dialogurile lor. Spusă din ambele perspective, cartea e minunat scrisă, într-un fel inteligent şi totodată emoţionant

miercuri, 8 februarie 2012

Ciudat

Nu vi se pare că tipa de pe coperta "EVE" e aceaşi cu cea de pe coperta "Verz LeFreak"?

The Vampire Diaries pe coperta EW



That moment when you've finished a really good book (series)

Greşelile Mirandei - Editie Chioşc

 Din 20-25 martie cu Revista JOY! 
Miranda este încântată când îl cunoaşte pe Greg.
Atrăgător, inteligent şi amuzant, pare perfecţiunea întruchipată! 
Greg e înnebunit după Miranda. Dar bineînţeles că nu i-a mărturisit chiar totul despre el – până şi cea mai dulce fată s-ar putea purta ciudat cu un bărbat care tocmai şi-a părăsit soţia însărcinată. 
Dar ea nu are cum să descopere asta – sau are? Din fericire pentru Miranda, bărbaţii sunt precum autobuzele – nu apar mult timp, iar apoi se ivesc trei deodată.
Ea trebuie doar să facă alegerea potrivită...

Cast pentru "A 16-a lună"

                                Jack O'Connell as Ethan                    Alice Englert as Lena                                    
Eu aştept carte,am început-o trebuie să o termin

vineri, 3 februarie 2012

Cel pe care ţi-l doreşti - Ediţie chioşc


Când Nancy vede ce cadou de Crăciun i-a pregătit soţul ei: o maşină roşie de tuns iarba!, realizează că bijuteria pe care o aştepta era destinată altcuiva. Cui oare?
Carmen, prietena cea mai bună a lui Nancy, a renunţat la iubire când şi-a pierdut soţul adorat. Acum are nevoie de un bărbat care să-i redea încrederea în viaţă. Dar unde să-l găsească?
Din clipa în care o cunoaşte pe scorpia ce ar putea să-i devină mamă vitregă, Mia se hotărăşte să joace rolul lui Cupidon – săgeţile ei vor crea confuzie, deschizând însă şi drumul adevăratei iubiri…

Trailer nou The Hunger Games

Intraţi aici pentru a vedea cel mai nou trailer pentru Jocurile Foamei!
http://movies.yahoo.com/movie/the-hunger-games/

The Vampire Diaries promo photos


miercuri, 1 februarie 2012

Reduceri peste reduceri la Nemira :)

Blestemul Focului la LEDA

În pregătire la Leda ,primul volum din Elita Întunecată .Sună interesant ...să vedem ce ne aşteaptă.
Blestemul focului, volumul 1 din seria Elita Întunecată al îndragitei autoare Chloe Neill, e o carte a personajelor puternice, a suspansului şi a replicilor savuroase.
Lily se trezeşte brusc într-o şcoală particulară elitistă din Chicago, înconjurată de fete răsfăţate, pline de bani şi de ifose.
Scout, ciudata fată cu cercel în nas care primeşte semnale misterioase pe telefon şi dispare în fiecare noapte, e cea care o menţine pe linia de plutire şi care îi dezvăluie o lume nocturnă foarte activă în subsolurile şcolii.
Grupul de adolescenţi cu puteri magice din care face parte Scout îl are printre ei şi pe chipeşul Jason, şi astfel tensiunea cărţii se echilibrează cu un strop de romance. De remarcat tachinările dintre personaje!
Cu atâta acţiune şi suspans continuu, viaţa lui Lily la Sfânta Sofia nu mai e deloc plictisitoare, cu atât mai mult cu cât faptul că şi ea are anumite puteri magice de care nu avusese habar nu e singurul lucru pe care îl descoperă...