Blogroll

miercuri, 30 aprilie 2014

Portbagaj de Ciprian Măceșaru

Portbagaj



Pentru protagonistul romanului Portbagaj, un individ abrutizat şi stăpânit de fascinaţia răului, singura cale spre celebritatea literară e impostura. După ce şi-a însuşit pe nedrept un manuscris pe care l-a publicat sub numele său, găseşte întâmplător jurnalul Alinei, soţia lui. Frustrat şi neîmplinit, se cufundă cu voluptate în lectura paginilor secrete, descoperind lucruri teribile care pun într-o lumină cu totul nouă întreaga sa căsnicie.
Portbagaj a fost recompensat cu Premiul „Tânărul scriitor al anului 2013" pentru roman în manuscris, acordat de Filiala Bucureşti Proză a Uniunii Scriitorilor din România.

Game of thrones/Frozen mash up


miercuri, 23 aprilie 2014

Vești bune pentru fanii J.L. Rowling!

Romanul lui J.K. Rowling o să fie transformat într-o mini serie, cu trei episoade. Seria o să fie produsă de HBO și BBC și filmările o să înceapă în vara asta!
Pentru cine nu a citit cartea, o găsiți aici!

Invocarea de Kelley Armstrong

Comandă cartea aici!


Chloe Saunders avea o viaţă relativ normală. Dar acum se pomeneşte într-o situaţie cu totul ciudată pentru că: Brusc, începe să vadă oameni morţi. Este închisă într-un sanatoriu pentru adolescenţi cu tulburări mintale. Sanatoriul nu este ceea ce pare… Numele meu este Chloe Saunders şi viaţa mea nu va mai fi niciodată la fel ca până acum. Tot ce voiam era să îmi fac prieteni, să cunosc băieţi şi să continui să fiu o adolescentă obişnuită. Dar nici măcar nu mai ştiu ce înseamnă asta. Totul a început în ziua în care am văzut prima mea stafie − şi stafia m-a văzut pe mine… Acum, stafiile sunt pretutindeni şi nu vor să mă lase în pace. Şi, ca şi cum asta n-ar fi fost de-ajuns, m-am trezit închisă în Sanatoriul Lyle, ,,un loc special” pentru adolescenţii cu probleme psihice. Şi totuşi, sanatoriul nu este ceea ce pare. Să nu mai spuneţi nimănui, dar eu cred că şi cei închişi aici cu mine sunt mai mult decât se arată la prima vedere. Problema e de partea cui sunt ei? Iar cea care trebuie să descopere ce secrete periculoase ascunde Sanatoriul Lyle sunt eu… înainte ca tainele − şi scheletele − sale să revină ca să mă bântuie.

luni, 21 aprilie 2014

Câstigători Divergent Giveaway Hop

Stăteam acum o oră și mă plictiseam când am văzut pe facebook un share la ceva concurs cu cărți și mi-a trecut prin cap ”Oare când e 21? Să nu uit să aleg câștigătorii pentru concurs.”. Oh, well, f#*k.
Stai și fă liste și sortează-le pe cărți, împarte-i pe cei care nu și-au spus preferința, șterge tot și dai pe random.org. Și în jumătate de oră trebuie să fiu la o aniversare și eu încă sunt în pat. Yey!

Fără alte introduceri, câștigătorii sunt(nume GFC):

Academia Vampirilor de Richelle Mead- Rose Hathaway
Căutând-o pe Alaska de John Green- Lizii23
Diverget de Veronica Roth- Denise Elena
Orașul Oaselor de Cassandra Clare- Veronica Laura

Vă rog să-mi trimiteți datele voastre complete de contact printr-un e-mail la adresa bogdanoprea3@gmail.com în maxim 7 zile. În caz contrar, o să aleg un alt câștigător.

Felicitări tuturor și urmează mai multe concursuri!

DVD Vampire Academy începând cu 20 mai!

Divergent here!

joi, 17 aprilie 2014

The fault in our stars movie clip


Iubire dincolo de timp de Tamara Ireland Stone la editura Leda

Tamara Ireland Stone ţese, cu o inegalabilă măiestrie, firele unei iubiri în calea căreia nici măcar timpul nu se poate pune.

Anna Greene şi Bennett Cooper sunt doi tineri obişnuiţi, pasionaţi de muzică şi de mişcarea în aer liber. Ei îi place să alerge, lui, să facă alpinism. Aşadar, nu e deloc de mirare că se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt. Cu o singură menţiune: Anna trăieşte în Evanston în 1995, iar Bennett în San Francisco, dar în anul… 2012. Bennett deţine însă un talent aproape de neconceput: poate călători în timp şi spaţiu după cum doreşte, iar intrarea lui în viaţa Annei îi deschide acesteia orizonturi nebănuite, lumi pline de oportunităţi şi aventuri.

О poveste de dragoste unică, extraordinar de frumos scrisă... – Melissa Marr, autoarea seriei TheWicked Lovely

О iubire pasională, căreia până şi timpul i se supune... şi care îi va face pe cititori să le ţină pumnii celor doi îndrăgostiţi care se opun iar şi iar destinului. – Publishers Weekly

Misterele şi călătoriile în timp se împletesc cu romantismul în acest captivant roman de debut… –Booklist

Comandati aici

Jumatatea rea de Sally Green la editura Trei

Jumătatea ReaJumătatea Rea este primul volum dintr-o trilogie.

E pe jumătate Vrăjitor Alb... pe jumătate Vrăjitor Negru. Mama lui a fost vindecătoare... tatăl lui e un ucigaş. Nimeni nu-l vrea... Toţi îl vânează.

Noul hit mondial după Jocurile foamei, Harry Potter, seria Amurg.

Periculos de captivantă! -- Time Magazine

În Anglia zilelor noastre, vrăjitorii trăiesc la un loc cu oamenii: Vrăjitorii Albi, care sunt buni; Vrăjitorii Negri, care sunt răi; şi Nathan, în vârstă de şaisprezece ani, fiul unei Vrăjitoare Albe şi al celui mai temut Vrăjitor Negru.Ţinut captiv într-o cuşcă, Nathan trebuie să scape înainte să împlinească şaptesprezece ani, când va primi trei daruri de la tatăl său şi va deveni el însuşi vrăjitor — iar dacă va greşi, va muri.Încercarea lui Nathan de a-şi găsi tatăl devine o luptă crâncenă pentru supravieţuire, cu provocări la tot pasul şi în care binele şi răul se dovedesc mult mai complicate decât şi-ar fi imaginat.

Sally Green surprinde cu măiestrie frământările unui individ captiv între cele două jumătăţi ostile ale propriei identităţi. -- Publishers Weekly

Sally Green locuieşte în nord-vestul Angliei. A avut diverse slujbe (plăcute şi mai puţin plăcute), apoi a deţinut chiar o funcţie importantă într-o companie. Însă viaţa ei s-a schimbat când şi-a descoperit bucuria de a scrie şi a început să pună pe hârtie poveştile la care a visat dintotdeauna. E o cititoare pasionată şi adoră plimbările în natură. În fiecare dimineaţă îşi propune... să bea mai puţină cafea. Jumătatea Rea este primul ei roman.
Drepturile de publicare au fost vândute în 50 de ţări. Fox 2000 a achiziţionat drepturile de ecranizare.

Comandati aici

Gone Girl Movie Trailer